Onze docenten

Alles op alles te zetten met een examentraining, zodat je kunt knallen tijdens de eindexamens? De examentrainingen van Luzac worden altijd gegeven door ervaren en bevoegde docenten.

Zij staan dagelijks voor de klas en weten als geen ander wat jij nodig hebt om te slagen. Daarnaast kennen ze elk examenboek van voor tot achter en kunnen ze jou goed vertellen hoe je het beste kunt leren. In een kleine klas van maximaal 14 leerlingen ga je oefenen, totdat je elke vraag weet te tackelen. En als je na de training toch nog vragen hebt, kun je de docenten tot het examen mailen!

De enige aanbieder met bevoegde docenten

Waar normaal gesproken examentrainingen gegeven worden door studenten, is Luzac de enige in Nederland die bevoegde docenten voor de klas heeft staan. Zij beheersen niet alleen de kennis, maar ook de vaardigheden om ervoor te zorgen dat jij zelfverzekerd met alle leer-, lees- en antwoordstrategieën de examenperiode ingaat. 

Meer dan 30 jaar ervaring

Luzac heeft al meer dan 30 jaar ervaring met examenonderwijs. En elk jaar weer worden de examenervaringen van leerlingen gebruikt om te zorgen dat we leerlingen uit heel Nederland zo goed mogelijk kunnen helpen met de voorbereiding van de herexamens.

Wil je meer weten over Luzac Examentraining? Bel dan naar 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected].

“Hij heeft het afgelopen schooljaar niet hoger gehaald dan een 6 en heeft dus nu een echte 6,0 op zijn cijferlijst.”

Moeder deelnemer herexamentraining wiskunde A

Ervaren vakmensen die weten wat jij nodig hebt om te slagen.

Rabinder Gangabisoensingh
Docent biologie
Trinitas Gynmasium te Almere

“Als examentrainer streef ik naar een klimaat waarin op vakinhoudelijk gebied zoveel mogelijk geleerd wordt. Ik wil de leerlingen alles bijbrengen wat met het examen te maken heeft. De voldoening die je van hen krijgt, is één van de belangrijkste redenen waarom ik bij Luzac examentrainingen geef.”

Lees meer

Trudy Borger
Docente Engels
Luzac Breda

“Al jaren geef ik met veel plezier examentrainingen, het is “rewarding” om te zien hoe leerlingen na twee dagen intensieve training naar huis gaan met een stuk meer vertrouwen in zichzelf. Het aanleren van strategieën bij het beantwoorden van examenvragen kan het verschil maken in je resultaat.”

Lees meer

Johan Dijkstra
Docent Aardrijkskunde
Luzac Lyceum Amsterdam en Luzac Haarlem

“Wat ik fijn vind aan het geven van examentrainingen is dat je toewerkt naar een doel. Het CE is voor iedereen hetzelfde, een ultiem moment waarvoor we een weekend lang samen alles op alle zetten. Het is daarbij belangrijk om een goede sfeer te creëren, af en toe een flauwe grap, maar vooral met een doel in ogen.”

Lees meer