Bij Luzac maakt uw kind een vliegende start

Is het schooljaar 2020-2021 voor uw kind moeilijk en onzeker? En wil uw kind weer vol zelfvertrouwen werken aan mooie cijfers? Laat hem of haar een voorsprong voor het komende schooljaar en de rest van zijn schoolcarrière behalen bij Luzac! Ontdek de kracht van Luzac!

Luzac heeft aangetoond dat ook tijdens de coronacrisis mooie resultaten worden behaald en we leerlingen nooit uit het oog verliezen. Bij Luzac wordt de leerachterstand van uw kind weggewerkt en wordt hij of zij optimaal voorbereid op de rest van de schoolcarrière.

Hoe zorgen wij ervoor dat uw kind een voorsprong krijgt?

Leerlingen kunnen bij Luzac alle lessen van maandag tot en met vrijdag op school volgen. Dat is bij ons mogelijk door de ruime lokalen en kleine klassen. Samen bekijken we voor welke vakken uw kind een achterstand heeft opgelopen. Vervolgens maken wij een leerplan op maat waarmee deze achterstanden worden weggewerkt. We besteden extra aandacht aan de manier van leren die het beste bij uw kind past, waardoor hij of zij optimaal tot zijn recht komt. Uw kind krijgt tevens extra aandacht tijdens de lessen. En uw kind kan steunlessen volgen waarin de docent ervoor zorgt dat hij of zij de benodigde kennis leert begrijpen.

Ook heeft uw kind veel contact met de persoonlijke leerlingbegeleider. Die staat altijd klaar om hem of haar te helpen. Ze bespreken meerdere keren per week hoe het met uw zoon of dochter gaat en wat hij of zij nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen.

Kortom: bij Luzac krijgt uw kind de handvatten waarmee leerachterstanden worden omgebogen naar een voorsprong.  Uw kind gaat weer optimaal presteren en kan volgend schooljaar vol zelfvertrouwen knallen!

Instromen kan altijd

Luzac staat altijd klaar om uw kind te helpen met het bereiken van zijn of haar doelen. Instromen kan daarom altijd. Ook nu de zomervakantie bijna in zicht is. Samen gaan we voor die voorsprong.

Maak een persoonlijke afspraak

Wilt u meer weten? Wij staan altijd klaar om u alles over Luzac te vertellen en u te adviseren over de mogelijkheden die bij uw kind passen. Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan waarin de leerbehoeften van uw kind centraal staan.