Luzac biedt persoonlijk particulier onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau, van brugklas tot diploma.

Alle leerjaren

Bij Luzac is uw kind altijd welkom, Van brugklas tot diploma, op mavo, havo en vwo niveau. Ontdek onze kleine klassen en persoonlijke begeleiding.

Lees meer

Versneld examenjaar

Met ons doeltreffende 2 jaar in 1 traject zorgen wij dat uw kind geen studievertraging oploopt. Ook bij het wisselen van profiel.

Lees meer

Certificaten

Is uw kind gezakt of wil het toch een ander profiel? Dan is het halen van losse certificaten dé oplossing om het diploma compleet te maken.

Lees meer

De sfeer van Luzac proeven? Kom kennismaken.

"Soms moet ik een leerling helpen met het maken van een planning of leren hoe je een goede samenvatting schrijft, maar soms heeft een leerling een luisterend oor of een motivatiespeech nodig."

Roel van Wordragen, leerlingbegeleider Luzac Eindhoven

Kleine klassen, persoonlijke aandacht, maximaal resultaat

Luzac staat voor toonaangevend particulier voortgezet onderwijs. Kleinschalig, maar met grootse resultaten. Door onze persoonlijke aanpak, flexibele leerroutes en doeltreffende toekomstcoaching, halen leerlingen bij ons het maximale uit zichzelf. Bij ons is de ambitie van uw kind leidend. Wij denken in kansen, mogelijkheden en oplossingen. Lukt het niet rechtsom, dan lukt het wel linksom. Uw zoon of dochter krijgt bij ons de smaak te pakken. Leerplezier, persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen en mooie cijfers worden bij ons vanzelfsprekend. Meer weten? Maak gerust een afspraak op de vestiging bij u in de buurt.