Bestel een huiswerkpakket van Luzac Studiebegeleiding

Kan uw zoon of dochter deze laatste maanden van het schooljaar nog wat extra motivatie gebruiken? Geef hem of haar het laatste zetje om het schooljaar knallend af te sluiten met een huiswerkpakket van Luzac Studiebegeleiding!

Vraag gratis een huiswerkpakket aan

De inhoud van het pakket houden we een verrassing. Maar u kunt allerlei producten verwachten die handig zijn voor het maken van huiswerk. Zo krijgt uw kind extra motivatie om in de laatste maanden van dit schooljaar zijn of haar huiswerk met plezier te gaan maken.

Het huiswerkpakket kan na het invullen van onderstaand formulier worden opgehaald bij een Luzac vestiging bij u in de buurt. We zullen u informeren wanneer uw pakket klaar ligt om opgehaald te worden.

  • Door dit formulier te verzenden, geeft u aan een huiswerkpakket van Luzac Studiebegeleiding te willen ontvangen. Velden met een * zijn verplicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Om u te informeren over Luzac Studiebegeleiding kunnen wij per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.

Over Luzac Studiebegeleiding

Met Luzac Studiebegeleiding bieden wij de kracht van Luzac nu ook voor leerlingen van andere scholen. In kleine groepjes met een leerplan op maat helpen we uw zoon of dochter met leer- en huiswerkbegeleiding. Onder persoonlijke begeleiding van een leerlingbegeleider haalt uw kind een mooie cijferlijst. Leer- en huiswerkbegeleiding is mogelijk op een Luzac vestiging en/of online.

Meer weten over de mogelijkheden van Luzac Studiebegeleiding. Vraag de brochure aan.