Kom naar de Luzac-lezing ‘Puberbrein binnenstebuiten’

Maandag 14 maart

Hoe vormen de pubers van nu, generatie Z, hun identiteit? En hoe kunt u daarmee omgaan? Dat ontdekt u tijdens de lezing van Yvonne van Sark, auteur van het boek Puberbrein binnenstebuiten op 14 maart in Den Haag. Zij deelt waardevolle inzichten over generatie Z en deelt tips voor het omgaan met deze nieuwe generatie.

Generatie Z: de pubers van nu

We labelen graag generaties en zo ook de pubers van nu. De Gen Z (ook wel Zoomer) is de opvolger van de millennial en geboren tussen 1996 en 2015. Ze kennen geen wereld zonder smartphones en zijn echte digital natives. Door crisisjaren die ze hebben meegemaakt worden ze gezien als realistischer en pragmatischer dan millennials. Maar wat maakt deze generatie nu weer zoveel anders en hoe kun je daar als ouder en school mee omgaan?

Meld u aan voor de lezing ‘Puberbrein binnenstebuiten’

Praktische informatie

Wanneer? Maandag 14 maart van 17.00 uur tot 18.15 uur met een drankje na afloop
Waar? Bij Luzac Den Haag: Oranjestraat 4, 2514 JB Den Haag
Gastvrouw: Pauline Heistein, rector Luzac Den Haag

Over Yvonne van Sark

Al meer dan 25 jaar schrijft en adviseert Yvonne van Sark over jongeren als doelgroep.

Samen met Huub Nelis schreef ze de bestsellers Puberbrein binnenstebuiten, Motivatie binnenstebuiten en Talent binnenstebuiten. Opgroeien terwijl de wereld in brand staat is haar laatste boek.

Yvonne: “De adolescentie, levensfase tussen kind en volwassene, fascineert mij mateloos.” Rineke Dijkstra, fotograaf die vele portretten van jongeren maakte zei ooit over de jeugd: “Het hoopvolle zit in het begin van het leven, alle mogelijkheden liggen nog open.”

Meer informatie over Yvonne leest u op: yvonnevansark.nl

Luzac