Terug naar alle nieuwsberichten

Inschrijven bij Luzac kan nog steeds

Zoekt u voortgezet onderwijs waar uw zoon of dochter met een persoonlijk leerplan het maximale uit zichzelf kan halen? Luzac biedt voortgezet onderwijs op maat, waarmee leerlingen opbloeien en groeien naar het hoogst haalbare niveau. Onze scholen zijn kleinschalig en persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel: zo verliezen we de behoeften en resultaten van uw kind geen dag uit het oog.

Heeft uw kind door de coronacrisis een achterstand opgelopen op school? Dan maakt u zich misschien zorgen dat dit invloed heeft op het komende schooljaar. Vooral voor leerlingen die het examenjaar ingaan, kan dit een grote impact hebben. Luzac zorgt ervoor dat uw kind zo snel mogelijk weer bij is. Wist u dat inschrijven nog steeds kan bij Luzac? Al onze vestigingen zijn open en onze rectoren staan klaar om u te ontvangen voor een persoonlijk adviesgesprek, waarin de wensen en behoeften van uw zoon of dochter centraal staan.

Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Inschrijven voor de onderbouw van Luzac

Zoekt u onderwijs op maat voor kind in de onderbouw? Tijdens de brede brugklas van twee jaar bij Luzac kan uw kind zich rustig ontwikkelen en hebben wij ruim de tijd om zijn of haar niveau te bepalen. Daarna stroomt uw zoon of dochter door naar 3 mavo, havo of vwo. Tijdens een adviesgesprek hoort u alles over het onderwijs op maat van Luzac, de extra mogelijkheden die Luzac biedt en onze RTTI-methode, waarmee we de resultaten van uw kind kunnen analyseren en de leerbehoeften in kaart brengen.

Inschrijven voor de bovenbouw van Luzac

Dankzij het leerplan op maat doorloopt uw kind de bovenbouw op een manier die bij hem of haar past. Ook wordt hij of zij gedurende de schooljaren in de bovenbouw optimaal voorbereid op het examenjaar. Tijdens het persoonlijke adviesgesprek denken wij mee over de mogelijkheden die bij uw kind passen, zoals het versnellen of vertragen van het leertempo, vakken volgen op een hoger niveau, overstappen naar een hoger niveau en het ‘2 jaar in 1-examenjaar’.

Meer informatie

Heeft u vragen over Luzac? Dan kunt of bellen naar 035 – 672 10 39 of mailen naar [email protected]. Onze studieadviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of u kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek op een vestiging bij u in de buurt.