Terug naar alle nieuwsberichten

Het Luzac Studiebegeleiding-huiswerkpakket

Wilt u uw zoon of dochter nog net even het laatste zetje geven om het maximale uit dit school jaar te halen? Doe hem of haar het Luzac Studiebegeleiding Huiswerkpakket cadeau! Dit pakket zit vol met hulpmiddelen die leren en huiswerk maken optimaal ondersteunen.

Het zijn middelen waarmee uw kind zich goed kan focussen, of juist kan ontspannen. Want de beste leermethode is er een met opperste concentratie en ontspanning. Met het huiswerkpakket creëert u de ideale leer- en huiswerksetting. Zo komt uw kind elke leerdag relaxed en voldaan door.

Bestel hier het huiswerkpakket van Luzac Studiebegeleiding.

Inhoud huiswerkpakket

Het huiswerkpakket van Luzac Studiebegeleiding bestaat uit de volgende middelen:

Oordopjes

Tijdens het leren is een rustige omgeving erg belangrijk. Oordopjes kunnen zorgen voor net dat beetje extra stilte, concentratie en daarmee focus.

Stressbal

Huiswerk maken en studeren kunnen stressvol zijn. Met een goede planning is dat natuurlijk helemaal niet nodig. Maar een stressbal is altijd fijn om bij de hand te hebben.

Solfee denkspel

Het Solfee denkspel is een houten, vierkante hersenkraker. Hiermee wordt het geduld en de behendigheid van uw kind op de proef gesteld. Het spel activeert de hersenen op een andere manier dan de traditionele leerstof. Een leuke uitdaging voor uw kind, en de rest van de familie!

Frisbee

Een frisbee laat uw kind natuurlijk niet per se beter leren, maar het staat wel symbool voor de buitenlucht en fysieke activiteiten die het hard werkende brein weer even tot rust laten komen.

Wekker

Door de leerstof op te breken in kleine behapbare stukken geeft het leren en huiswerk maken meer structuur. En het zorgt ervoor dat uw kind de materie beter onthoudt. Teveel informatie in één keer zorgt namelijk voor overbelasting van de hersenen. Met deze leuke wekker leert uw kind efficiënt. Het geeft een duidelijke structuur aan de leerdag. En dat motiveert!

Wildcards

Leren en huiswerk maken is natuurlijk niet altijd leuk. Daarom dit pakketje met wildcards. Heeft uw kind geleerd en al het huiswerk af? Dan kan hij of zij een wildcard trekken en wat leuks doen!

Gerichte hulp voor uw kind

Heeft uw kind toch nog extra hulp nodig? Dan kan de juiste begeleiding uw zoon of dochter helpen om een dalende lijn snel om te buigen naar een voorsprong. Bij Luzac krijgt uw zoon of dochter maatwerkbegeleiding. Die begeleiding gaat veel verder dan huiswerkbegeleiding alleen. Leerlingen worden bij ons echt één op één gecoacht, gebaseerd op een persoonlijk leerplan. Ook als uw kind leerling is bij een andere school.

Wilt u weten wat Luzac Studiebegeleiding voor uw kind kan betekenen tijdens de laatste maanden van dit schooljaar? Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. Neem contact op via 035 – 672 10 39, mail naar [email protected] of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.