Terug naar alle nieuwsberichten

Nieuw bij Luzac: de Luzac Eindsprint!

De eindexamens zijn weer in zicht! Een goede voorbereiding vormt de weg naar het felbegeerde diploma. Zeker in een jaar waarin alles anders is dan voorheen en er meer onzekerheid is dan ooit. De Luzac Eindsprint geeft het steuntje in de rug waarmee examenkandidaten beslagen ten ijs komen.

Leerlingen die zich zorgen maken over een leerachterstand, lesuitval of moeite hebben met een of meerdere vakken kunnen bij de Luzac Eindsprint terecht. Maar ook leerlingen die het gevoel hebben dat zij hun potentie niet volledig benutten. Met de Luzac Eindsprint halen zij het beste uit zichzelf!

Wat houdt de Luzac Eindsprint in?

Wij begeleiden leerlingen intensief naar de eindexamens. Dit doen wij op een van onze Luzac-vestigingen, die over de ideale leeromgeving beschikken. De leerlingen krijgen:

  • vakinhoudelijke ondersteuning van vakcoaches;
  • intensieve examentrainingen;
  • een advies over welk examen wanneer afgelegd kan worden.

Na de Eindsprint beschikken ze over de kennis en vaardigheden waarmee ze elke examenvraag goed kunnen interpreteren en beantwoorden. Tijdens de meivakantie gaat de Eindsprint door, zodat de leerlingen daarna klaar zijn om mooie resultaten te boeken.

Persoonlijk plan van aanpak

Elke leerling komt op een andere manier optimaal tot zijn recht. Daarom helpen wij elke leerling gericht op basis van een persoonlijk plan van aanpak. Op basis van een intakegesprek bepalen we welke testen we inzetten voor het persoonlijke begeleidingsplan. Dankzij deze testresultaten weten we snel hoe we een leerling het beste kunnen helpen.

Gegarandeerd resultaat

Elk jaar weer is Luzac zeer succesvol in de begeleiding van leerlingen. Daarom geven we de garantie dat wij leerlingen kosteloos blijven begeleiden als zij niet voor alle examens in één keer slagen. Is er een (her)examen nodig in het tweede tijdvak? Dan wordt de leerling daar optimaal op voorbereid zonder extra kosten. Zelfs als er een herexamen nodig in het derde tijdvak blijven wij gewoon begeleiden zoals zij dat gewend zijn. Ook dat is de kracht van Luzac!

Kortom: de Luzac Eindsprint is er voor leerlingen die tijdens de eindexamens het allerbeste uit zichzelf willen halen. Wij weten als geen ander dat zeker in deze onzekere tijd persoonlijke aandacht een leerling goed doet. Zorgen worden weggenomen en maken plaats voor zelfvertrouwen. Het resultaat: de leerling slaagt met vlag en wimpel.

Aanmelden

Leerlingen kunnen zich aanmelden t/m 12 maart. Claim hier dus snel een plek, want vol is vol.