Luzac Eindsprint

De eindexamens gaan door en één ding is zeker: iedere leerling wil een diploma! Wij gaan ze daarbij helpen. Luzac staat klaar om uw zoon of dochter tijdens deze spannende periode te begeleiden. Ook als uw kind leerling is bij een andere school. Speciaal voor examenleerlingen bieden wij Luzac Eindsprint!

Wat houdt de Luzac Eindsprint in?

Wij begeleiden uw kind naar de eindexamens. Elke leerling komt op een andere manier optimaal tot zijn recht. Daarom helpen wij uw kind gericht op basis van een persoonlijk plan van aanpak. Onze begeleiding bestaat uit vakinhoudelijke ondersteuning van (online) vakcoaches, intensieve examentrainingen en een advies over welk examen wanneer afgelegd kan worden. Uw kind doet de kennis en vaardigheden op waarmee hij of zij elke examenvraag goed kan interpreteren en beantwoorden. Tijdens de meivakantie gaat de Eindsprint door, zodat uw kind daarna optimaal voorbereid beslagen ten ijs komt.

Wij kennen het onderwijs van binnenuit

Luzac is al veertig jaar zeer succesvol in het begeleiden van leerlingen naar een diploma. Wij weten daarom exact wat leerlingen moeten kennen en kunnen om hun examens succesvol af te ronden. En hoe elk individu het beste tot zijn recht komt. Zo kunnen we voor elke leerling een strategie inzetten, waarmee hij of zij het beste uit zichzelf haalt.

Zeker van resultaat

Elk jaar weer is Luzac zeer succesvol in de begeleiding van leerlingen. Daarom geven we de garantie dat wij leerlingen kosteloos blijven begeleiden als zij niet voor alle examens in één keer slagen. Is er een (her)examen nodig in het tweede tijdvak? Dan wordt uw zoon of dochter daar optimaal op voorbereid zonder extra kosten. Zelfs als er een herexamen nodig in het derde tijdvak blijven wij gewoon begeleiden zoals u dat van ons gewend bent. Ook dat is de kracht van Luzac!

Alle voordelen op een rij:

  • Intensieve studiebegeleiding (inclusief plan van aanpak);
  • Advies welk examen wanneer afgelegd kan en mag worden;
  • Vakinhoudelijke ondersteuning via de (online) vakcoaches;
  • Zo nodig: examentrainingen;
  • Begeleiding in de meivakantie;
  • Dagelijkse begeleiding op locatie.

Tarieven

De kosten voor de Luzac Eindsprint zijn €1.500,- per maand (of eenmalig €5.750,-) en is af te nemen voor de maanden februari t/m mei. Wij bieden een aantal garanties:

  • Kosteloze examentrainingen van Luzac!
  • (Her)examen doen in tijdvak 2? Geen kosten in juni!
  • (Her)examen doen in tijdvak 3? Geen extra kosten in juli!
  • Begeleiding nodig na mei? Geen extra kosten in juni en juli!

Aanmelden

Inschrijven voor de Luzac Eindsprint is niet meer mogelijk. Bent u benieuwd wat Luzac nog voor uw zoon of dochter in het examenjaar kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected].

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.