Terug naar alle nieuwsberichten

Luzac Rotterdam is verhuisd

Goed nieuws! Luzac Rotterdam is verhuisd naar de Willem Ruyslaan. Het gaat om het pand waar voorheen de ABN AMRO Bank was gevestigd. Leerlingen kunnen hier niet alleen terecht voor ons voortgezet onderwijs, maar ook voor naschoolse studiebegeleiding. In verband met de coronamaatregelen kan dit helaas nu niet met een feestelijke opening gevierd worden, maar geïnteresseerden zijn natuurlijk wel altijd van harte welkom om kennis te maken en te komen meelopen.

Trots

Caroline Steenvoort, Algemeen Directeur van Luzac Nederland, is trots op deze nieuwe locatie. “Onze locatie aan de Botersloot was natuurlijk al prachtig, maar aan de Willem Ruyslaan hebben we meer mogelijkheden. Zo kunnen we daar niet alleen onze lessen verzorgen, maar ook onderdak bieden aan ons volledige onderwijsteam. Het is een prachtig pand, met een allure die naadloos aansluit bij het premiummerk Luzac.”

Nieuw pand, nieuwe rector

Naast een nieuw pand heeft Luzac Rotterdam ook een nieuwe rector: Gerco van den Brink. Over het nieuwe pand zegt hij: “Ons nieuwe pand bevindt zich aan de rand van Kralingen. Het is een prachtig, ruimtelijk en licht gebouw. Als je binnenkomt ervaar je openheid. De combinatie van het lichte pand en de persoonlijke aandacht in kleine klassen geeft ruimte. Dat gun ik elke leerling.’’

Over Luzac

Luzac is met 18 vestigingen in Nederland marktleider op het gebied van particulier onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau, van brugklas tot examenjaar. Dankzij de kleine klassen, persoonlijke begeleiding en maatwerk stelt Luzac leerlingen in staat het maximale uit zichzelf te halen. Het onderwijs wordt zoveel mogelijk afgestemd op de individuele leerbehoeften en motivatie van de leerlingen. Zo houden wij rekening met leerlingen die meer tijd nodig hebben, maar bieden we bijvoorbeeld ambitieuze leerlingen de mogelijkheid hun middelbareschooltijd versneld af te ronden met ons 2-in-1 examenjaar.

Luzac Studiebegeleiding

Op onze nieuwe locatie kunnen leerlingen niet alleen terecht voor ons toonaangevende particuliere onderwijs, maar ook voor Luzac Studiebegeleiding. Deze studiebegeleiding is ook toegankelijk voor leerlingen die niet naar Luzac gaan, zodat ook zij onder persoonlijke begeleiding van een onderwijscoach met een mooie cijferlijst overgaan of hun diploma halen. We bieden dagelijks studiebegeleiding tussen 14.00 en 18.00 uur. De leerling is dus altijd thuis (en klaar!) voor het avondeten.

Kom kennismaken!

Ben je benieuwd naar onze locatie of wil je meer weten over het excellente maatwerk van Luzac? Maak dan een afspraak met ons om te komen kennismaken. Voor leerlingen is het ook mogelijk om een dagje mee te lopen en zelf de sfeer en kwaliteit van Luzac te ervaren.