Luzac College Amsterdam

“Luzac College Amsterdam biedt het versnelde examentraject (2 jaar in 1) en de mogelijkheid om certificaten te halen. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het laten slagen van leerlingen. Wij zorgen voor persoonlijk eindexamenonderwijs in kleine klassen, op gymnasium-, vwo-, havo- en mavo-niveau. Bij Luzac College Amsterdam stimuleren we onze leerlingen om zelfvertrouwen te ontwikkelen, de juiste keuzes te maken en door te zetten. Samen met uw kind streven wij naar het hoogst haalbare resultaat. Onze persoonlijke begeleiding en heldere structuur bieden hiervoor een optimaal leerklimaat.”

Douwe Boekhoudt – Rector College Amsterdam

Luzac

Locatie College Amsterdam

Passeerdersgracht 25
1016 XG Amsterdam
020 428 65 60

Wij zijn gevestigd in hartje binnenstad van Amsterdam aan de rand van de Jordaan. Ons monumentale, lichte en ruime schoolgebouw biedt een prettige leeromgeving. De school ligt zeer centraal; vlakbij het Leidseplein maar ook dichtbij het busstation Marnixstraat, vanaf daar is het twee minuten lopen. Als je met de auto komt kun je deze het best parkeren in parkeergarage Europarking aan de Marnixstraat.

Plan uw route.

Bij Luzac College Amsterdam wordt ook examentraining van Luzac Examentraining gegeven. Bekijk hier de examentrainingen die in Amsterdam gegeven worden.

Team

Douwe Boekhoudt - Rector

Douwe Boekhoudt – Rector

Carolien Heintz - Conrector leerlingbegeleider

Carolien Heintz – Conrector leerlingbegeleider

Juliëtte Brouwer - Conrector onderwijs

Juliëtte Brouwer – Conrector onderwijs

Roxane de Wilde-Bruindael

Roxane de Wilde-Bruindael