Luzac Examentraining

Niveau

Vak

Locatie

Persoonlijke aandacht in een kleine groep

Je traint in een kleine groep van maximaal 12 leerlingen. Zo krijgt iedereen persoonlijke aandacht en is er veel ruimte voor het stellen van vragen.

Bekijk onze werkwijze

Onder leiding van bevoegde docenten

De examentraining wordt altijd gegeven door een bevoegde docent die normaal ook voor de klas staat. Zij weten als geen ander wat jij nodig hebt om te slagen.

Bekijk de docenten

+1 punt op je examen

Je zult zien dat je meer kunt dan je denkt. Leerlingen die in afgelopen jaren een examentraining volgden, verhoogden hun cijfer met gemiddeld 1 punt!

Advies nodig?

"Vooral door de fijne uitleg over wat me dwars lag, ben ik geslaagd."

Yorick

Voor onze examentrainingen geldt:

1

Inclusief lesmateriaal

In de syllabus vind je een overzicht van de stof, vaardig-heden en het oefenmateriaal.

2

Begeleiding tot het examen

Heb je na de training nog vragen? Onze bevoegde docenten staan tot het CSE voor je klaar.

3

Eten & drinken inbegrepen

Beide dagen – van 9 tot 5 – is verzorgd, met koffie, thee, lunch en tussendoortjes.

4

Vestigingen in heel Nederland

Je vindt ons op 10 locaties door heel Nederland, er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt.

Zelfverzekerd het (her)examen in met Luzac Examentraining

Of je nou extra wil oefenen voor een bepaald vak, je gemiddelde wil ophogen voor een vervolgstudie of gewoon wat meer zelfvertrouwen op wil doen: Luzac Examentraining is er voor iedereen. Op 10 locaties door heel Nederland behandelen bevoegde, ervaren docenten in kleine groepen de examenstof van het Centraal Schriftelijk Examen (CSE) voor leerlingen op het vmbo, havo en vwo.

Tijdens de tweedaagse examentrainingen, van 9 tot 5, maak je samen oefenopgaven en leer je de examenvaardigheden die je nodig hebt om je examen goed te kunnen maken. Omdat de examentraining in een relatief kleine groep gegeven wordt, is er genoeg ruimte om juist de onderdelen waar jij nog moeite mee hebt beter te begrijpen. Samen met de docent stel je een leerplan op, en mocht je na de examentraining nog vragen hebben? Dan kun je die tot het eindexamen aan de docent stellen. Zodat jij zelfverzekerd en goed voorbereid de examenperiode ingaat!

Niet geslaagd voor je examen en ga je een herexamen doen? Dan kun je ook een herexamentraining volgen bij Luzac. Tijdens de tweedaagse training wordt de examenstof  doorgenomen voor leerlingen van het vmbo, havo en vwo. Je maakt samen oefenopgaven en je leert de examenvaardigheden die je nodig hebt om je examen goed te kunnen maken. Ook wordt het examen van tijdvak I besproken.

Jouw boeking

Soort examentrainingNiveauLocatieWanneerKosten
Voeg een training toe
Totaal0,-
    Gemiddeld wordt Luzac Examentraining beoordeeld met een 8.0 Reviews