Deelcertificaten vwo

Wil je vwo-deelcertificaten halen? Dat doe je bij Luzac! Of je nu certificaten wilt halen omdat je bent gezakt, je cijfers wilt verhogen voor een decentrale selectie of vakken uit een ander profiel nodig hebt. Door vwo-deelcertificaten te halen bij Luzac, hoef je niet het examenjaar volledig opnieuw te volgen.

Goede resultaten koesteren

Ons uitgangspunt: goede resultaten moeten we koesteren. Je hoeft dus geen vwo-vakken te halen die al met gewenst resultaat zijn afgerond. Je volgt enkel de lessen voor de vwo-deelcertificaten die jij nodig hebt om je doel te behalen! Zo kun jij je goed focussen op deze vakken én houd je tijd over voor bijvoorbeeld een bijbaan.

Een persoonlijk leerplan en intensieve begeleiding

Je krijgt een persoonlijk leerplan, op basis van jouw behoeften. Zo kunnen wij je altijd de hulp bieden die je nodig hebt om jouw vwo-deelcertificaten met plezier en vol zelfvertrouwen te halen. Ook heb je veel contact met jouw persoonlijk begeleider om je voortgang te bespreken en samen aan jouw leerdoelen te werken.

 

“Bij Luzac kon ik deelcertificaten halen, zonder dat ik direct op volwassenonderwijs terechtkwam. Ik wilde naar een middelbare school, met leeftijdsgenoten. Maar ik wilde daarnaast wel werken om te sparen voor mijn studie. Bij Luzac zat ik in een gewone klas en volgde ik de vakken Engels, natuurkunde en filosofie.’’

Mischa Franck
Oud-leerling Luzac Breda

Mischa Franck
Oud-leerling Luzac Breda

Vwo-vakken halen tijdens de zomermaanden

Ben je gezakt voor jouw vwo-examen? Dan kun je onder bepaalde voorwaarden tóch nog je diploma halen in de zomervakantie. Misschien staat je profiel het toe om een slecht gemaakt vak te vervangen door een schoolvak zonder centraal eindexamen, zoals Spaans elementair of informatica. Ook dan biedt Luzac een versneld traject voor vwo-deelcertificaten in de zomer.

Lees meer over het Luzac Zomerdiploma

Meer weten?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op met een vestiging bij jou in de buurt! Luzac biedt ook deelcertificaten op de andere niveaus, klik hier voor meer informatie: deelcertificaten mavo en deelcertificaten havo.