Terug naar alle nieuwsberichten

Met een voorsprong het volgende schooljaar in: Instromen bij Luzac kan nog steeds

Het schooljaar 2020-2021 is voor veel leerlingen moeilijk en onzeker. Sommige leerlingen presteren minder goed dan ze gewend zijn of lopen zelfs een leerachterstand op. Luzac is er voor deze leerlingen; ook nu de zomervakantie in zicht is.

Leerlingen die de laatste maanden het allerbeste uit zichzelf willen halen, kunnen nog steeds inschrijven bij Luzac. Ons doel: leerachterstanden wegwerken en leerlingen de handvatten geven om met een voorsprong het volgende schooljaar in te gaan.

Elke dag naar school

Leerlingen kunnen bij Luzac alle lessen van maandag tot en met vrijdag op school volgen. Dat is bij ons mogelijk door de ruime lokalen en kleine klassen. Zo kunnen we de leerling altijd persoonlijk, een op een, helpen.

De kracht van Luzac: maatwerk en persoonlijke aandacht

Hoe zorgen we ervoor dat leerlingen weer mooie cijfers halen? Samen bekijken we voor welke vakken de leerling een achterstand heeft opgelopen. Vervolgens maken wij een leerplan op maat waarmee deze achterstanden worden weggewerkt. We besteden extra aandacht aan de manier van leren die het beste bij de leerling past, waardoor hij of zij optimaal tot zijn recht komt. Ook geven docenten extra aandacht in de kleine klassen en kunnen leerlingen steunlessen volgen.

De voortgang blijft altijd onder controle. Leerlingen hebben veel contact met hun persoonlijke begeleider, met wie ze meerdere keren bespreken hoe het gaat en wat de leerling nodig heeft om het beste uit zichzelf kunnen halen.

Kortom: onder de vleugels van Luzac winnen leerlingen, dankzij maatwerk en persoonlijke aandacht, hun zelfvertrouwen terug.