Terug naar alle nieuwsberichten

Luzac Examentraining: nu ook in het najaar!

Het examenjaar vergt, met de eindstreep in zicht, veel discipline. Een ding is zeker: voorbereiding is van groot belang!

De eerste SE-week is achter de rug. Wat als de eerste resultaten tegenvallen en de leerling onzeker wordt over zijn of haar volgende prestaties? Waar Luzac eerst alleen eindexamentrainingen gaf, kunnen leerlingen nu ook getraind worden voor schoolexamens! Het gemiddelde van de SE’s telt namelijk voor de helft mee. Elke leerling wil natuurlijk met een mooie cijferlijst en een gerust hart de eindexamenperiode ingaan. Met de Luzac Examentraining worden leerlingen van Luzac en andere scholen optimaal klaargestoomd voor school- of eindexamen, zodat ze vol zelfvertrouwen kunnen knallen.

Wat kunnen leerlingen verwachten van de Luzac Examentraining?

Examentrainingen worden veelal gegeven door studenten. Bij Luzac kiezen we ervoor om bevoegde, ervaren docenten de examentrainingen te laten geven. Zij weten als geen ander hoe ze de theorie zo duidelijk mogelijk kunnen uitleggen. Daarnaast zetten zij alles op alles om iedereen individueel te helpen en oefenen, totdat ze elke vraag goed kunnen interpreteren en beantwoorden. Keer op keer zorgt dit voor een mooi resultaat: Leerlingen scoren na Luzac Examentraining gemiddeld 1 punt hoger op hun eindexamen.

Wanneer gaan de examentrainingen van start?

De examentrainingen voor de volgende SE-week kunnen leerlingen in december volgen. De eindexamenvariant start weer in het voorjaar. Bekijk hier wanneer de examentrainingen plaatsvinden.

Aanmelden voor de Luzac Examentraining

De examentraining van Luzac wordt gegeven op vestigingen door heel Nederland. Zo is er altijd een vestiging in de buurt. Aanmelden kan hier.

Meer weten over de examentrainingen van Luzac? Wij beantwoorden graag alle vragen en denken mee over een passend examenjaar.