Terug naar alle nieuwsberichten

Leerlingen vertellen over hun ervaringen met het Luzac-examenjaar

 “Wat Luzac uniek maakt is dat zij jou de kans bieden om jouw droom te volgen.” Wij vroegen leerlingen van de vestigingen Hilversum, Eindhoven en Amersfoort naar hun ervaring met het Luzac-Examenjaar. Zij vertellen over de mogelijkheden en het persoonlijke onderwijs waarmee zij het maximale uit zichzelf hebben gehaald.

Het examenjaar van Luzac is het schooljaar waarin leerlingen, met een persoonlijk leerplan, alles op alles zetten voor hun diploma. Daarnaast maken ze een persoonlijke ontwikkeling door die heel waardevol is voor hun loopbaan na Luzac. Luzac geeft leerlingen de handvatten om hun doelen te behalen. Of dat met extra steun en hulp, een 2 in 1-examenjaar, deelcertificaten of school gecombineerd met topsport is. Dankzij onze kleine klassen van maximaal 12 leerlingen krijgen alle leerlingen alle persoonlijke aandacht die ze nodig hebben en worden eventuele obstakels snel verholpen. Zo kunnen de docent en de leerlingbegeleider altijd op de leerbehoefte van de leerling inspelen.

Elke Luzac-leerling heeft zijn eigen verhaal. Zo ook de leerlingen die wij hebben gevraagd om hun ervaringen te delen in onze Examenjaar-video. “Voor alle leerlingen wordt het examenjaar zo ingedeeld dat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en met een diploma weg kunnen gaan.”

Meer informatie over het Luzac-Examenjaar

Wilt u meer weten over het examenjaar van Luzac? Tijdens een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij u graag over het onderwijs van Luzac en de verschillende mogelijkheden, waarbij de wensen en behoeften van uw kind centraal staan. Het persoonlijke adviesgesprek kunt u op de vestiging of virtueel voeren. U kunt online een afspraak maken of ons telefonisch bereiken op 035 – 672 10 39.