Terug naar alle nieuwsberichten

Iedere leerling een eigen verhaal

Leren op maat.
Beste resultaat.

Fayro (5 havo), een resultaatgerichte jongen met vele interesses. Zijn nieuwsgierigheid werd enorm geprikkeld op het democratisch onderwijs, maar een diploma hield hij er niet aan over. Toch is Fayro al gestart aan het conservatorium, dankzij zijn grote talent in pianospelen. Een havodiploma heeft hij offi cieel nog wél nodig. Gelukkig kan hij daarvoor bij Luzac terecht. Hier doet hij twee jaar havo in één. Een inhaalslag, maar het gaat goed.

Want Luzac organiseert onderwijs naar leerlingen toe! Zo krijgt iedere duale carrière een boost: of je school nu combineert met topsport, een muziekopleiding of ondernemerschap.

“De doelgerichte aanpak
is precies wat ik nu nodig heb”

Kleine klas.
Groot succes.

Louise (2 vwo) komt uit een druk ondernemersgezin. Vanuit huis is er weinig tijd om haar te ondersteunen. Louise’s dyslexie zorgde ervoor dat ze vaak vastliep, al op de basisschool. Met een vmbo-t advies op zak startte ze daarom op Luzac. Hier bloeit ze helemaal op! Door persoonlijke begeleiding en hulp bij huiswerk zet Louise hele goede resultaten neer. Ze voelt zich een stuk zekerder. Na doorstroming naar de havo zit ze nu zelfs al op het vwo.

Dankzij het kleinschalige en persoonlijke karakter ontstaan de mooiste mogelijkheden en kansen. Het resultaat? Je bloeit op, maakt vrienden voor het leven en behaalt het beste resultaat.

“Zonder de extra hulp en aandacht
was ik vast niet doorgestroomd”

Benieuwd wat Luzac voor uw kind kan betekenen? Kom 19 januari naar onze Open Dag. Meld u hier aan.