Terug naar alle nieuwsberichten

Luzac nieuwe sponsor Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie

ERMELO (KNHS) – Op zaterdag 27 augustus, tijdens het NK Breedtesport voor pony’s ondertekenden Sabrina Barmentloo, Manager Marketing & Verkoop  van Luzac, en KNHS Hoofd Marketing & Sponsoring, Esther Hendriksen, het sponsorcontract dat Luzac de komende drie jaar aan de paardensportbond verbindt. Luzac wordt de sponsor van de jeugdcompetitie springen, onder de naam KNHS-Luzac Jeugdcompetitie Springen.

De samenwerking tussen Luzac en de KNHS is voor tenminste drie jaar en loopt van 1 september 2016 t/m 31 augustus 2019. Luzac biedt persoonlijk particulier onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau, van brugklas tot diploma. Esther Hendriksen namens de KNHS over de samenwerking: “We zijn ontzettend blij met Luzac als nieuwe sponsor voor de jeugdcompetitie springen. Dit is de kweekvijver voor springtalent en daarom belangrijk om de paardensportsuccessen in de toekomst te kunnen waarborgen. Luzac is gespecialiseerd in het aanbieden van persoonlijk onderwijs voor kinderen die bijvoorbeeld topsport beoefenen. Een hele mooie sponsor dus voor onze jeugdcompetitie.”

Luzac en de paardensport

Luzac is een particuliere onderwijsinstelling met diverse vestigingen in Nederland. Kinderen krijgen hier begeleiding op maat en veel persoonlijke aandacht. Ideaal voor kinderen die bijvoorbeeld aan intensieve topsportbeoefening doen, zoals de deelnemers van de jeugdcompetitie springen. Sabrina Barmentloo van Luzac: “Jongeren met een duale carrière hoeven geen keuze te maken tussen sport en school. Het is heel goed mogelijk om op beide vlakken te excelleren. Voor jonge ambitieuze sporters is Luzac al jaren een logische keuze vanwege de enorme wendbaarheid van de onderwijsorganisatie. Wij stimuleren leerlingen om op beide vlakken het beste uit zichzelf te halen. Vanuit dat perspectief is het sponsorship van de KNHS en de naam verbinding aan de springcompetitie heel logisch. Wij dragen graag bij aan de ontwikkeling van jong sporttalent in een competitieve omgeving.”

De KNHS-Luzac Jeugdcompetitie Springen heeft als belangrijkste doel de promotie, ontwikkeling en doorstroming van de springsport bij de Young Riders, Junioren, Children en Ponies. Door deze competitiewedstrijden kunnen de (kader)combinaties zich voorbereiden op de internationale wedstrijdsport.

Op www.knhs.nl/luzacjeugdcompetitie staat alle informatie over de KNHS-Luzac Jeugdcompetitie Springen.