Terug naar alle nieuwsberichten

Ongezellige kerst door tegenvallend schooladvies?

Kerst, oudejaarsavond, nieuwjaarsdag. Feestdagen om naar uit te kijken, gezellig met familie en vrienden. Maar wat als het kerstrapport van uw zoon of dochter tegenvalt? Zodanig dat u denkt “Gaat dit wel goed, moet dit niet anders?”. Laat uw feestvreugde niet bederven. Luzac biedt dé oplossing, voor mavo, havo en vwo. Instromen kan nog!

Buikpijn

Soms zit een kind gewoon niet op de goede plek. Hoe u ook praat, hoe u ook helpt, het werkt niet. Hij of zij wordt (door docenten en/of klasgenoten) niet begrepen, kan niet goed meekomen en wordt helaas niet op de juiste manier begeleid. Hierdoor kan uw kind qua schoolresultaten, maar ook op sociaal vlak, buiten de groep vallen. Een vicieuze cirkel, want door de extra spanning die dat oplevert, gaat uw zoon of dochter zich alleen nog maar slechter voelen en steeds beroerder presteren. Met buikpijn naar school, bij Luzac is dat geen optie. Het kan echt anders.

Kleinschalig en persoonlijk

Kinderen moeten zich op school prettig, krachtig en veilig voelen. Onze kleinschalige en persoonlijke aanpak maakt dit gelukkig mogelijk. Door ons unieke en succesvolle onderwijsconcept haalt uw zoon of dochter het maximale uit zichzelf. Het zelfvertrouwen neemt toe en school wordt weer leuk. Dankzij onze klassen van gemiddeld 12 leerlingen, geven wij onze leerlingen veel aandacht. Niemand is een nummer, iedereen kent elkaar. Daarnaast heeft elke leerling een eigen begeleider, waarmee een persoonlijk leerplan wordt vastgesteld. Ieder kind heeft een verhaal. Een verhaal dat gehoord mag worden en waar we positief mee omgaan. Niets is stom of gek, we helpen elkaar.

Opbloeien

Wij investeren in uw kind. Door coaching en het regelmatig afnemen van toetsen, worden eventuele problemen vroegtijdig herkend en opgelost. Huiswerk? Wij kiezen voor schoolwerk. Tot het einde van de middag wordt dit onder begeleiding in onze studiezaal gemaakt. Thuis is daar geen ‘gedoe’ over, dan is het tijd voor ontspanning en plezier. Uw zoon of dochter bloeit op. Eigenlijk bloeit uw hele gezin op. Dat is het grootste cadeau wat u hem of haar (en uzelf) kunt geven voor het nieuwe jaar.

Altijd instromen

Ook al is het schooljaar een paar maanden bezig, uw zoon of dochter kan bij ons altijd instromen. Een eventueel opgelopen achterstand poetsen wij weg met onze extra inzet. Dit schooljaar gaat dan niet de boeken in als verloren jaar. Uw zoon of dochter gaat over naar de volgende klas en hervindt zijn of haar motivatie. Weg spanning in huis, een fijne gedachte. Maar nu eerst: fijne kerstdagen en een gelukkig 2016! Geniet van de feestdagen. Komt u daarna eens praten op een vestiging bij u in de buurt? U bent meer dan welkom, wij staan voor u klaar.

Benieuwd of Luzac ook iets voor uw zoon of dochter is? Kom dan eens langs voor een afspraak op een vestiging bij u in de buurt.