Ontdekken welke school écht bij uw kind past? Download onze whitepaper

Alle ouders willen dat hun kind naar een middelbare school gaat waarop ze zich optimaal ontwikkelen én met plezier heen gaan. Maar wat voor school is dat? Dat is niet voor elke leerling hetzelfde. Of uw kind nu naar de brugklas gaat of overweegt om te wisselen van middelbare school: in onze whitepaper krijgt u de handvatten, waarmee u tot een weloverwogen keuze komt.

Op wat voor school zit uw kind écht op zijn plek? De overstap naar de middelbare school is een spannend moment. Bij 18% van de ouders levert de schoolkeuze veel stress op. Gaat u af op de keuze van andere ouders om u heen? Welke school staat het beste aangeschreven? En bij welke school krijgt uw kind de aandacht die hij nodig heeft? Daar hebben niet alle ouders direct het antwoord op.

Concrete tips, waarmee u de best passende school herkent

In deze whitepaper geven wij u concrete tips, waarmee u de school vindt die het beste bij uw kind past. Zo leest u hoe u de zoektocht het beste kunt starten. En we geven concrete tips waarmee u achterhaalt of een school daadwerkelijk aan uw verwachtingen voldoet.

Van de verschillende acties die u kunt ondernemen tot de kritische vragen die u kunt stellen aan de schoolleiding. Ook de verschillende soorten brugklassen komen aan bod. Zo leest u wat het verschil is tussen een homogene en een heterogene brugklas. En hoe u ontdekt wat voor brugklas bij uw kind past. Ten slotte bespreken we de factoren die u in overweging kunt nemen als u twijfelt over een overstap naar een andere school.

U ontvangt naast de whitepaper nog enkele informerende e-mails van ons betreft uw informatieaanvraag. 

Contact opnemen

Wilt u een vraag stellen over de whitepaper? Of wilt u weten hoe Luzac uw kind kan helpen om het maximale uit zichzelf te halen? Stuur ons een bericht naar [email protected] of bel naar 035 – 672 10 39.