Luzac Leiden

Maak kennis met...

“Luzac Leiden focust zich primair op versnelde (2 jaar in 1) examentrajecten en de voorexamenklassen (4h/v en 5v). Leerlingen die hun vwo-, havo- of mavo-diploma willen behalen of willen completeren middels het behalen van losse certificaten, zijn bij ons aan het goede adres. Onze leerlingen vergelijken een jaar Luzac met topsport beoefenen. Uw kind stopt veel tijd, energie en concentratie in het traject en heeft het soms best zwaar, maar als hij of zij dan dat felbegeerde diploma in handen heeft, is de kick enorm. Met kleine klassen, goede persoonlijke begeleiding en volop structuur, bieden we uw kind de ideale omstandigheden voor succes.”

“Onze Luzac-vestiging is aangesloten bij het samenwerkingsverband van de Leidse Aanpak. Het doel van de Leidse Aanpak is om door middel van samenwerking met diverse scholen in de regio de talenten van jongeren te ontdekken en te ontplooien. Een ander hoofdthema van de Leidse Aanpak is onderwijs op maat. Ook voor Luzac Leiden staan talentontwikkeling en onderwijs op maat hoog in het vaandel. Door het delen van dezelfde doelen zijn we ervan overtuigd dat we als Leidse Luzac-vestiging iets kunnen betekenen voor de Leidse Aanpak en uiteraard andersom.”

Locatie Leiden

“In de kerstvakantie zijn we verhuisd naar het moderne LEVEL-pand pal naast Leiden Centraal Station. De praktische plek en nieuwe voorzieningen zullen ervoor zorgen dat iedereen zich prettig voelt. Daardoor kunnen de leerlingen zich concentreren op het belangrijkste: hun ontwikkeling.”

Christine Visser-van der Wolk MA Rector - Luzac Leiden

“De leerlingen staan bij ons centraal: wij bieden hen persoonlijke begeleiding en structuur.”

Lisanne Mijnders, conrector leerlingbegeleiding Luzac Leiden

Team

Christine Visser-van der Wolk MA
Rector
drs. Lisanne Mijnders
Conrector leerlingbegeleiding
Jamie-Lee van der Sman
Examensecretaris en roostermaker
Renske Smith
Onderwijs coach en docent
Daphne van den Oever
Administratief medewerker
Jessica van Dongen-de Wit
Administratief medewerker
Nanouk Koeks
Leerlingbegeleider
Maartje de Heij
Leerlingbegeleider en docent

Blog

Floor vertelt: "In drie jaar ben ik enorm gegroeid"

Tijdens de diploma-uitreiking van Luzac Leiden gaf havo-leerling Floor een oprechte en mooie speech ...

Bekijk dit blog
Neem contact op met het hoofdkantoor voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Luzac Leiden

Bargelaan 180
2333CW Leiden
071 514 89 63