Luzac Haarlem

Maak kennis met...

Luzac Haarlem biedt kleinschalig particulier en persoonlijk onderwijs, van de voorexamenklassen mavo 1-3 , havo 1-4 en vwo 1-5, tot het meest cruciale deel van de middelbare school: het examentraject van gymnasium, atheneum, havo en mavo. Instromen in de voorexamenklassen kan vrijwel op elk moment.

Bij ons op school worden leerlingen gezien, gehoord en begrepen. Wij geloven dat iedere leerling met de juiste aandacht het beste in zichzelf naar boven brengt. En als het leerplezier en het zelfvertrouwen toenemen, gaan ook de cijfers omhoog. Dat geeft energie!

Leerlingen die gebaat zijn bij heldere regels, intensieve begeleiding, advies bij studiekeuze en goed onderwijs zullen zich snel bij ons thuis voelen.

In een persoonlijke kennismaking bespreken we graag de mogelijkheden voor uw zoon of dochter.

Locatie Haarlem

Ons schoolgebouw ligt in het centrum van Haarlem, dichtbij bos, duin en strand van Bloemendaal, Overveen en de Grote Markt.

De school ligt centraal in Noord-Holland en is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Uw kind haalt er het maximale uit zichzelf én maakt er vrienden voor het leven.

In de zomer is onze vestiging verbouwd en heeft het een frisse en lichte uitstraling gekregen. Hieronder ziet u het resultaat.

drs. Olga de Bas Rector - Luzac Haarlem

"Luzac heeft me in positieve zin veranderd. Er werd nooit in problemen gedacht, maar in oplossingen."

Ted van der Valk, alumnus Luzac Haarlem

Team

drs. Olga de Bas
Rector
Pauki de Jong
Conrector
Diana Schuiten
Stafmedewerker
Dominique Nessen
Stafmedewerker
Neem contact op met het hoofdkantoor voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Luzac Haarlem

Zijlweg 148 c
2015 BJ Haarlem
023 527 69 48