Luzac Amersfoort

Maak kennis met...

“Luzac Amersfoort wordt gekenmerkt door een ontspannen sfeer en onderlinge verbondenheid. We bieden toonaangevend onderwijs, van brugklas tot diploma, op alle niveaus. Omdat wij een kleine school zijn, kennen we iedereen persoonlijk en weten we precies waaraan onze leerlingen behoefte hebben. We helpen uw kind bij het maken van de juiste keuzes en werken indien nodig aan het zelfvertrouwen van uw kind. Samen zorgen we ervoor dat de toekomstdromen van uw zoon of dochter uitkomen. Naast het harde werken doen we ook gezellige dingen bij Luzac. Hoogtepunten van het jaar zijn het kerstdiner, leerzame uitstapjes en de gezamenlijke wintersport.”

Locatie Amersfoort

“Luzac Amersfoort ligt op een mooie locatie, vlakbij het gezellige centrum van Amersfoort. Vanaf het station is het slechts 10 minuten lopen. Er wordt les gegeven in kleine, lichte lokalen, verspreid over drie verdiepingen. Onze grote kantine in de kelder is befaamd, een fijne plek om met vrienden bij te praten, zelf tosti’s te maken en een potje te tafeltennissen.”

Route/Parkeren

Om Luzac Amersfoort te bereiken, voert u als bestemming Bergstraat 21 in uw navigatie in. Tussen Drukkerij Printing en Motorzaak Van Harten kunt u het Zonnehof oprijden. U ziet dan aan uw linkerhand onze vestiging. U kunt gratis parkeren op het eigen terrein van onze school. Drukt u daarvoor op de rode knop bij de slagboom.

drs. Pauline Heistein-ten Zeldam Waarnemend rector - Luzac Amersfoort

"Door de aangebrachte structuur en aanpak, lukt het mij beter om overzicht te houden en ruimte te creëren voor mijn persoonlijke interesses."

Bas Wiegerinck Luzac Amersfoort

Team

drs. Pauline Heistein-ten Zeldam
Waarnemend rector
Stan Daanen MEd
Conrector onderwijs, Docent Geschiedenis
Joep van den Boom
Docent Aardrijkskunde, Roostermaker
Marjet de Vries MSc
Leerlingbegeleider
Daniëlle Vernooij
Administratief medewerker
Daniëlle Bakker
Administratief medewerker
Dick Regeling
Conciërge
Gerrit Bronkhorst
Conciërge

Blog

Huiswerk? Schoolwerk! Het nut van de studiezaal

Bij Luzac zeggen we: school is school en thuis is thuis. Op school wordt er geleerd, thuis is er ruimte voor ontspanning....

Bekijk dit blog
Neem contact op met het hoofdkantoor voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Luzac Amersfoort

Zonnehof 9
3811 ND Amersfoort
033 461 54 89