Luzac Alkmaar

Maak kennis met...

“Luzac Alkmaar biedt kleinschalig particulier en persoonlijk onderwijs, van de voorexamenklassen mavo 3, havo 4 en vwo 4 & 5, tot het meest cruciale deel van de middelbare school: het examentraject van gymnasium, atheneum, havo en mavo. Instromen kan vrijwel op elk moment.

Bij ons op school worden leerlingen gezien, gehoord en begrepen. Wij geloven dat iedere leerling met de juiste aandacht het beste in zichzelf naar boven brengt. En als het leerplezier en het zelfvertrouwen toenemen, gaan ook de cijfers omhoog. Dat geeft energie!

Leerlingen die gebaat zijn bij heldere regels, intensieve begeleiding, studiekeuze en goed onderwijs zullen zich snel bij ons thuis voelen.

In een persoonlijke kennismaking bespreken we graag de mogelijkheden voor uw zoon of dochter.”

Locatie Alkmaar

“Onze vestiging is een van de oudste vestigingen van Luzac, we bestaan sinds 1986. Ons monumentale schoolgebouw ligt in het centrum van Alkmaar, met een prachtig uitzicht op de Singel en de bekende Molen van Piet. Het recentelijk vernieuwde lichte en ruime gebouw creëert een prettige en veilige leeromgeving. De school ligt centraal in Noord-Holland en is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.”

Arend Voet MEM Rector - Luzac Alkmaar

"Het voelt goed om trots te zijn op ons onderwijs, dat creëren we door onze leerlingen op het juiste niveau uit te dagen. Dan gaan ze vooruit en raken gemotiveerd."

Arend Voet, rector Luzac Alkmaar

Team

Arend Voet MEM
Rector
drs. Marco Huiberts
Conrector
Dorien Schouten
Managementassistent
Jetty Spaan
Hoofd leerlingbegeleiding
Ruud Venema
Leerlingbegeleider
Eit Klein
Leerlingbegeleider
Jacqueline de Vré
Office manager
Tamara van Oel
Office manager

Blog

"Wat is het allermooiste aan naar school gaan?"

"Een prettige sfeer, een leuk vak en een inspirerende docent dragen bij aan een positieve beleving. Als ze er met de juiste energie tegenaan gaan wordt alles lichter. Wat echt geweldig werkt is goede resultaten behalen voor verricht werk. Daar worden leerlingen heel blij van". ...

Bekijk dit blog
Neem contact op met het hoofdkantoor voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Luzac Alkmaar

Wilhelminalaan 1
1815 JC Alkmaar
072 512 79 44