Veranderen van middelbare school

Ziet uw kind er tegenop om naar school te gaan? Haalt uw kind onafgebroken slechte cijfers? En krijgt uw kind niet de hulp die hij nodig heeft? Dan bent u wellicht op zoek naar een andere middelbare school. Bij Luzac instromen kan het hele jaar door!

Dankzij ons maatwerk en de persoonlijke aandacht komt uw kind direct goed mee met zijn klasgenoten en haalt hij snel het maximale uit zichzelf.

Wanneer u ook besluit om te veranderen van middelbare school: Luzac staat altijd klaar om uw kind de handvatten te geven, waarmee hij het schooljaar vol trots en met veel leerplezier afmaakt. Bent u benieuwd naar wat Luzac voor uw kind kan betekenen? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we de behoeften van uw kind en wat Luzac hierin kan betekenen.

Maak een afspraak

Overstappen naar een andere school: wat komt daarbij kijken?

Veranderen van middelbare school: dat is een moeilijke beslissing. Niet alleen het leersucces speelt een belangrijke rol. Er moet een goede reden zijn om uw kind uit een vertrouwde, sociale omgeving te halen. Het is goed om eerst samen helder te krijgen wat het doel van de overstap is en wat uw kind nodig heeft om wél een succesvolle en plezierige schooltijd te beleven.

Veranderen van middelbare school om ambities te realiseren

Als u wilt overstappen naar een andere middelbare school hoeft het niet altijd om een oplossing voor een probleem te gaan. Veel leerlingen kiezen voor een andere middelbare school, omdat ze meer uit hun leerpotentie willen halen. Zo voeren we veel intakegesprekken met leerlingen die sneller examen willen doen met ons 2 in 1-examenjaar. Zij kiezen er dan graag voor om het voorexamenjaar, vwo 5, en het examenjaar, vwo 6, te combineren. Zo kunnen ze eerder starten met hun vervolgopleiding.

Ook spreken we veel leerlingen die school willen combineren met topsport. Het maatwerk van Luzac maakt mogelijk dat uw kind zijn ambities kan waarmaken; op school én in de topsport of muziekindustrie, bijvoorbeeld.

Meer informatie over Luzac

Recruiter Bart vindt de Luzac-docenten met die onmisbare passie voor persoonlijke aandacht 
Alles wat we bij Luzac doen, staat in het teken van persoonlijke aandacht. Daar moet je als Luzac-medewerker een talent… Lees meer
Hoe heurt het eigenlijk? Luzac-leerlingen worden bewust van hun eigen waarden en normen
Wat zijn de ongeschreven regels? Wat vind je belangrijk? Welke afspraken wil je met klasgenoten maken, zodat je je op… Lees meer
Telefoons uit de klas: zo maakt Luzac lessen effectiever én leuker 
Het zal je misschien niet ontgaan zijn: het telefoonverbod is onderwerp van gesprek in de onderwijswereld. De digi savvy leerlingen… Lees meer