Uw kind leren leren? Download de whitepaper van Luzac!

Maakt u zich zorgen over de cijfers van uw kind? Presteert uw zoon ineens veel minder goed dan de voorgaande jaren? Ervaart uw dochter veel stress tijdens het examenjaar? Of wilt u weleens af van de steeds terugkerende discussies over huiswerk aan tafel?

Download dan de whitepaper Leren, leren van Luzac. In deze whitepaper vertellen wij hoe u uw kind kunt steunen tijdens spannende schooltijden, zoals de overgang van de onderbouw naar bovenbouw of als uw kind slechte cijfers haalt.

We doen dit aan de hand van twee begrippen die in het onderwijs bij Luzac centraal staan: leren leren en RTTI. Daarmee laten we zien welke factoren er kunnen meespelen als een kind niet lekker gaat op school. Waarom haalt uw kind onvoldoendes? En hoe kan hij of zij daar voldoendes van maken? Na het lezen van deze whitepaper kunt u – in samenspraak met uw zoon of dochter en de mentor of docent – een manier vinden om daar verandering in te brengen.

Met de tips aan het eind van deze whitepaper reiken we u concrete handvatten aan. Ze komen voort uit onze eigen Luzac-werkwijze, maar kunnen worden toegepast bij alle leerlingen in Nederland.

U ontvangt naast de whitepaper nog enkele informerende e-mails van ons betreft uw informatieaanvraag. 

Ontdekken hoe wij uw kind kunnen helpen?

Vraag een persoonlijk, vrijblijvend adviesgesprek aan, waarin de leerbehoeften en doelen van uw kind centraal staan en we de mogelijkheden bespreken die bij uw kind kunnen passen. Heeft u vragen? Neem contact op via 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected].