De septemberroute van Luzac

Ben je gezakt voor je eindexamens? Er is een kans dat je deze zomer alsnog je diploma kunt behalen, met de septemberroute! Je herschrijft bij ons je profielwerkstuk, volgt het vak maatschappijleer of rondt een nieuw schoolexamenvak (kortweg: SE-vak) af in augustus. Zo kun je in september toch met je vervolgstudie starten.

Welke vakken biedt Luzac tijdens het septembertraject?

We bieden de SE-vakken Spaans elementair, NLT en informatica aan. Deze vakken kunnen soms in de plaats komen van een ander vak, waardoor je alsnog slaagt!

Aanmelden voor de septemberroute

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor het septembertraject? Upload dan hier je cijferlijst voor een expertoordeel! Dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Let op: Het is belangrijk dat je je officiële cijferlijst uploadt! Haal deze vooraf op bij de school waar je bent gezakt. Houd er rekening mee dat scholen sluiten tijdens de zomervakantie.

Meld je aan

Belangrijke voorwaarden voor het septemberdiploma

Voordat je je cijferlijst voor de septemberroute uploadt, is het goed om alvast rekening te houden met de volgende voorwaarde:

  • Je mag maximaal één 5 (gemiddelde CE + SE) in de drie kernvakken Nederlands, Engels en wiskunde hebben om in aanmerking te komen voor het Luzac septembertraject;

Kosten

SE-vak afronden (Spaans Elementair, NLT of informatica): € 4.250
Profielwerkstuk (her)schrijven of maatschappijleer: € 2.125

Meer informatie

Om je beter te kunnen adviseren over de mogelijkheden van de septemberroute kun je contact opnemen met onze studieadviseur via 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected]. Wij beantwoorden graag al je vragen.