Over Luzac

Luzac biedt particulier onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau. Uw kind kan bij ons terecht van brugklas tot eindexamen. Wij staan graag in dienst van de ambities van uw zoon of dochter.

Meerdere leerroutes

Bij ons zijn er meerdere leerroutes mogelijk. Wij luisteren naar wensen en kijken naar mogelijkheden. Uw kind kan bijvoorbeeld versneld door de leerjaren heen gaan, maar kan er ook voor kiezen om vakken op te splitsen, het vakkenpakket uit te breiden of onderwijs te volgen op meerdere niveaus.

Toonaangevend onderwijs

Luzac bestaat ruim 30 jaar. Doordat we elke leerling persoonlijk en wendbaar begeleiden tot ná het behalen van het diploma, weten we zeker dat uw zoon of dochter slaagt. Niet alleen voor Luzac, ook in zijn of haar verdere leven. Ons toonaangevende onderwijs is een bewezen succesformule waar we met recht trots op zijn. Met 16 vestigingen door het hele land is Luzac de grootste particuliere middelbare school van Nederland.

Persoonlijke aandacht

Onze klassen bestaan uit gemiddeld twaalf leerlingen. Uw kind krijgt hierdoor de persoonlijke aandacht en begeleiding die hij of zij nodig heeft. Onze docenten zijn niet alleen heel goed, ze zijn ook oprecht betrokken bij elke leerling. Extra hulplessen worden graag gegeven en huiswerk wordt zo veel mogelijk onder begeleiding op school gemaakt. Uw kind bloeit op, ook thuis blijft dit niet onopgemerkt. Als het zelfvertrouwen en leerplezier toenemen, zijn onze leerlingen tot grootse dingen in staat.