Kom naar de open week van Luzac

Ontdekken hoe Luzac uw kind helpt richting meer leerplezier en een cijferlijst om trots op te zijn? Meld u aan voor de open week van 13 tot en met 17 februari 2023 bij de dichtstbijzijnde Luzac-vestiging!

Wat kunt u van de open week verwachten?

Wij verwelkomen u, in de week van 13 februari, graag op het moment waarop het u uitkomt. Wij zullen u een rondleiding geven door onze school en u alles vertellen over het onderwijs, het maatwerk en de persoonlijke begeleiding van Luzac. Daarnaast is er ruimte voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin de persoonlijke wensen, situatie en behoeften van uw kind centraal staan. Zo ontdekt u goed wat Luzac voor jullie kan betekenen.

Praktische informatie

Data: 13 t/m 17 februari
Locatie: op een Luzac-vestiging naar keuze

Het 2 in 1-examenjaar

Het 2 in 1-examenjaar is er voor ambitieuze leerlingen die houden van een uitdaging! Ze combineren namelijk het voorexamen- en examenjaar. Ontdek hoe wij dat mogelijk maken!

Lees meer

De 10 voordelen van Luzac

De kracht van Luzac, die zit ‘m niet alleen in de persoonlijke aandacht en kleine klassen. Ontdek al onze voordelen.

Lees meer

Aanmelden voor de open week

Leuk dat u zich aanmeldt voor de open week! Wij kijken ernaar uit om kennis te maken en u alles te vertellen over hoe wij uw kind kunnen helpen om het maximale uit zichzelf te halen. Als u het onderstaande formulier invult, ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.

Heeft u vragen of passen de data u niet?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al uw vragen en plannen een afspraak voor u in op het moment dat het u uitkomt. Bel naar 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected].