Kom naar de open week van Luzac

Ontdekken hoe Luzac uw kind helpt richting meer leerplezier en een cijferlijst om trots op te zijn? U bent altijd welkom voor een gesprek en rondleiding op een vestiging bij u in de buurt.

Wat kunt u van de open week verwachten?

Tijdens de open week verwelkomen wij u graag op het moment waarop het u uitkomt. Wij zullen u een rondleiding geven door onze school en u alles vertellen over het onderwijs, het maatwerk en de persoonlijke begeleiding van Luzac. Daarnaast is er ruimte voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin de persoonlijke wensen, situatie en behoeften van uw kind centraal staan. Zo ontdekt u goed wat Luzac voor jullie kan betekenen.

Op dit moment hebben wij geen open week gepland. Wilt u meer weten over het onderwijs van Luzac en een rondleiding door één van onze vestigingen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek of bel naar 035 – 672 10 39.

Het 2 in 1-examenjaar

Het 2 in 1-examenjaar is er voor ambitieuze leerlingen die houden van een uitdaging! Ze combineren namelijk het voorexamen- en examenjaar. Ontdek hoe wij dat mogelijk maken!

Lees meer

De 10 voordelen van Luzac

De kracht van Luzac, die zit ‘m niet alleen in de persoonlijke aandacht en kleine klassen. Ontdek al onze voordelen.

Lees meer