Kom naar de open week van Luzac

Wilt u ontdekken wat het persoonlijke kwaliteitsonderwijs van Luzac voor uw kind kan betekenen? Meld u dan aan voor de open week bij de dichtstbijzijnde Luzac-vestiging!

Wat kunt u van de open week verwachten?

Wij verwelkomen u graag op het moment waarop het u uitkomt. Wij zullen u een rondleiding geven door onze school en u alles vertellen over het onderwijs, het maatwerk en de persoonlijke begeleiding van Luzac. Daarnaast is er ruimte voor een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden die Luzac biedt. De wensen en behoeften van uw kind staan tijdens dit gesprek centraal. Zo ontdekt u goed wat Luzac voor uw kind kan betekenen.

Praktische informatie

Data: ntb
Locatie: op een Luzac-vestiging naar keuze

Alles over het onderwijs van Luzac

Luzac staat al bijna veertig jaar voor persoonlijk kwaliteitsonderwijs. Elk jaar zien we leerlingen groeien en opbloeien. Dat realiseren wij met ons persoonlijke leerplan, waarmee elk individu leert op een manier die echt bij hem past. Daarnaast zijn onze klassen klein, waardoor onze docenten elke leerling goed leren kennen en weten wat hij nodig heeft. Tijdens en buiten de lessen om. Maar niet alleen de docenten staan altijd klaar voor de leerlingen. Iedereen heeft een persoonlijke leerlingbegeleider, waarmee elke leerling zijn voortgang bespreekt en samen aan doelen werkt.

De lijntjes tussen de docenten, leerlingbegeleiders, leerlingen en ouders zijn kort. We monitoren en communiceren constant hoe het gaat. Zo blijft de schoolresultaten onder controle en weten we zeker dat elke leerling met plezier naar school gaat.

Luzac biedt veel extra mogelijkheden, waarmee leerlingen hun ambities kunnen waarmaken. Zo kunnen leerlingen hun leertempo versnellen, met het 2 in 1-examenjaar. Maar de leerling kan het tempo ook vertragen, wegens omstandigheden of om school te kunnen combineren met bijvoorbeeld topsport.

Kortom: leerlingen komen bij Luzac optimaal tot hun recht en halen vol zelfvertrouwen mooie cijfers.

Aanmelden voor de open week

Leuk dat u zich aanmeldt voor de open week! Wij kijken ernaar uit om kennis te maken en u alles te vertellen over hoe wij uw kind kunnen helpen om het maximale uit zichzelf te halen. Als u het onderstaande formulier invult, ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.

Heeft u vragen of passen de data u niet?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al uw vragen en plannen een afspraak voor u in op het moment dat het u uitkomt. Bel naar 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected].