Luzac als werkgever

Als je binnen ons voortgezet onderwijs aan de slag gaat, zal er een wereld voor je opengaan. Net als bij onze leerlingen, dagen wij ook onze medewerkers uit om het maximale uit zichzelf te halen. Wil je je verdiepen binnen je eigen vakgebied? Een extra rol op je nemen op de vestiging of misschien wel op ons hoofdkantoor? Wil je een overstap maken naar een ander vakgebied? Of doorgroeien naar een leidinggevende functie? Jij staat zélf aan het roer! Welke koers zet jij in?

Onze waarden

Luzac staat voor kleinschalig, persoonlijk en flexibel onderwijs. Ook als medewerker ervaar jij deze waarden door de manier waarop we met elkaar samenwerken. Het is belangrijk dat we elkaar blijven opzoeken, geen onderwerpen uit de weg gaan en begripvol met elkaar meedenken. Samen streven we altijd naar het allerbeste. Voor elkaar, met elkaar en dankzij elkaar.

Toekomst

Wij geloven in kansen voor alle leerlingen en studenten. Geen uitdaging is ons te groot. Wij kijken niet teveel achterom, want het is de toekomst die telt. Mogelijkheden, kansen en ambities vormen onze uitgangspunten. Wat kan er wél? Leerlingen en studenten boven zichzelf uit zien stijgen, het is bijna verslavend. De opluchting en ontlading, ook bij de ouders, daar doen we het voor.

Tot je recht komen

Bij Luzac werken we met een duidelijke structuur en heldere verwachtingen. Op onze vestigingen zorgen we ervoor dat alle organisatorische en administratieve zaken soepel verlopen. Hierdoor kun jij je altijd richten op je primaire taken. Kortom: bij Luzac zorgen we ervoor dat jij tot je recht komt. Op ons hoofdkantoor in Hilversum werken onderwijskundigen, beleidsmedewerkers en andere professionals nauw samen voor de beste kwaliteit en resultaten. Landelijk organiseren we bijeenkomsten voor verschillende functiegroepen, zodat er altijd ruimte is voor het uitwisselen van kennis en ervaring.

Werken bij Luzac?

Ben jij toe aan een nieuwe dimensie in het onderwijs? Aan een werk- en leeromgeving waar eigenlijk niets onmogelijk is? Waar we de tijd, ruimte en energie creëren om onze leerlingen en studenten te laten excelleren? En waar je dus ook als onderwijsprofessional steevast het beste uit jezelf kunt halen? Bekijk dan snel onze vacatures.