Luzac Heerenveen

Maak kennis met…

“Na tweeënhalve maand met succes virtueel les en begeleiding te hebben gegeven, opent Luzac Heerenveen op 2 juni de schooldeuren weer. De leerlingen kunnen met hun volledige klas lessen volgen, 5 dagen in de week van 9.00 tot 17.00 uur. De lokalen zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden en bovendien zijn de klassen klein. Daarnaast gaan alle toetsen bij Luzac Heerenveen gewoon door, waardoor onze leerlingen optimaal voorbereid het volgende schooljaar tegemoet gaan.

Luzac Heerenveen is van start gegaan met eindexamenklassen (versnelde trajecten, 2 jaar in 1) op mavo,  havo- en vwo-niveau. In de komende jaren zal het onderwijsaanbod worden uitgebreid met meerdere leerjaren. Onze visie op onderwijs gaat uit van kleine klassen en persoonlijke aandacht. De klassen bij Luzac bestaan gemiddeld uit 12 leerlingen.”

Ook is het bij Luzac Heerenveen mogelijk om een topsportcarrière te combineren met school

drs. Albert Buijs
Rector Luzac Heerenveen

Luzac

Locatie Heerenveen

Zonnebloemstraat 6A
8441 CV Heerenveen
0513 6100 12

Het gebouw aan de Zonnebloemstraat is deze zomer ingericht als school en voorzien van alle benodigdheden. Met deze nieuwe school wordt Luzac voor leerlingen uit grote delen van Friesland en de Noordoostpolder beter bereikbaar. We kijken ernaar uit om op deze nieuwe vestiging het vertrouwde goede Luzac-onderwijs te bieden.

Plan uw route.

Downloads

Feiten en cijfers Luzac Heerenveen 2018-2019
Schoolgids Luzac Heerenveen 2020-2021

Team

drs. Albert Buijs - Rector

drs. Albert Buijs – Rector

Evelien van Zanden - Conrector

Evelien van Zanden – Conrector

Gijs Geertzen - Roostermaker, Leerlingbegeleider

Gijs Geertzen – Roostermaker, Leerlingbegeleider

Alie de Jong-Koopmans - Administratief medewerker

Alie de Jong-Koopmans – Administratief medewerker