Maak kennis met…

Luzac Heerenveen is van start gegaan met eindexamenklassen (versnelde trajecten, 2 jaar in 1) op mavo,  havo- en vwo-niveau. In de komende jaren zal het onderwijsaanbod worden uitgebreid met meerdere leerjaren. Onze visie op onderwijs gaat uit van kleine klassen en persoonlijke aandacht. De klassen bij Luzac bestaan gemiddeld uit 12 leerlingen.

Ook is het bij Luzac Heerenveen mogelijk om een topsportcarrière te combineren met school.

drs. Albert Buijs
Rector Luzac Heerenveen

 

Luzac

Praktische informatie

Adres

Zonnebloemstraat 6A
8441 CV Heerenveen
0513 6100 12

Het gebouw aan de Zonnebloemstraat is deze zomer ingericht als school en voorzien van alle benodigdheden. Met deze nieuwe school wordt Luzac voor leerlingen uit grote delen van Friesland en de Noordoostpolder beter bereikbaar. We kijken ernaar uit om op deze nieuwe vestiging het vertrouwde goede Luzac-onderwijs te bieden.

Plan uw route

Testimonials

“Bij Luzac kunnen we maatwerk bieden. Differentiatie is mogelijk zonder iemand uit het oog te verliezen. Individuele aandacht in de vorm van goede gesprekken of steunlessen, waarbij we ook de ouders op de hoogte houden. We zorgen ervoor dat leerlingen nooit achterop raken of door de bomen het bos niet meer zien. Ik ervaar het als zeer doeltreffend en effectief dat we buiten de kaders kunnen denken én handelen.”
Feike Vermaning
Docent en leerlingbegeleider
`

Team

drs. Albert Buijs
drs. Albert Buijs
Rector
Evelien van Zanden
Evelien van Zanden
Conrector
Maaike Claus
Maaike Claus
Roostermaker
Alie de Jong-Koopmans
Alie de Jong-Koopmans
Administratief medewerker

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer