Examentraining economie

Met een tweedaagse examentraining economie ben je binnen een weekend klaargestoomd voor je examen. Je beschikt over de benodigde kennis en essentiële examenvaardigheden. Zo maak je je examen vol zelfvertrouwen!

Een examentraining economie helpt jou richting een mooi cijfer op je diploma. Na een weekend intensief trainen zijn eventuele kennishiaten weggewerkt en kun je de verschillende examenvragen goed beantwoorden. Hoe we daarvoor zorgen? Een Luzac-docent loopt, in een kleine groep, nog eens goed de stof met je door. Daarnaast ga je jouw examenvaardigheden trainen. Die neem je, inclusief een flinke dosis zelfvertrouwen, mee naar je examen.

Hoe ga je om met de verschillende typen examenvragen? En hoe ga je om met economische vaktaal? Na jouw examentraining economie weet jij dat goed. Van concept markt tot ruilen over tijd en welvaart en groei: alle examenonderdelen heb jij straks onder de knie.

Boek jouw examentraining economie

De examentraining economie bieden we aan op vmbo-tl-, havo- en vwo-niveau en is te volgen op verschillende locaties. Kies hieronder jouw niveau voor meer informatie en voor het boeken van de examentraining.