De wiskundebootcamp van Luzac

Een grote achterstand opgelopen of gewoon veel moeite met wiskunde? Geen zorgen, je kunt je nu inschrijven voor de wiskundebootcamp van Luzac!

Natuurlijk is een vak alleen leuk als je het begrijpt. Tijdens de bootcamp doe je binnen een dag de kennis en vaardigheden op, waarmee je kunt knallen tijdens je volgende toetsen. Na afloop van deze eendaagse bootcamp kun je zeggen: ‘’Ik snap het!’’.

Wiskunde begrijpen binnen één dag

De wiskundebootcamps volg je één dag, van 09.30 uur tot 18.00 uur. Tijdens de leerzame en leuke ‘talks’ komen de grote vraagstukken aan bod, wordt de stof duidelijk uitgelegd en voer je in een kleine break-out, samen met een ervaren wiskunde-expert, verschillende opdrachten uit. Ons doel: jou in één dag veel wiskundekennis laten opdoen, nieuwe inzichten in de materie geven en ervoor zorgen dat je het begrijpt! Zo krijg je meer plezier in het vak en haal je mooie cijfers!

Basisvaardigheden of lineaire vergelijkingen

We hebben onderscheid gemaakt in twee verschillende bootcamps, gericht op de onderbouw van de middelbare school: basisvaardigheden of werken met en oplossen van lineaire vergelijkingen.

Basisvaardigheden

Als je kiest voor de bootcamp basisvaardigheden leer je onder andere rekenen met (negatieve) getallen, rekenregels, assenstelsels, herleiden (rekenen met letters), rekenen met breuken en rekenen met kwadraten en wortels.

Werken met en oplossen van lineaire vergelijkingen

Als je voor deze bootcamp kiest, ga je aan de slag met lineaire formules, het tekenen van bijbehorende grafieken, bepalen van snijpunten van een lineaire formule en het oplossen van lineaire vergelijkingen.

Kosten

De wiskundebootcamp kost €425. Dit is inclusief lunch, snacks, onbeperkt drinken en het gebruik van onze ontspanningsactiviteiten.

Heb jij een vriend of vriendin die ook graag naar de wiskundebootcamp wil? Meld je dan tegelijkertijd aan via onderstaand formulier en jullie krijgen allebei €50 korting!

Inschrijven voor de wiskundebootcamp

Op dit moment hebben wij geen wiskundebootcamps gepland staan. Wil je nog wat meer informatie? Download dan de digitale folder. Ben je benieuwd wat Luzac verder voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

De allerbeste wiskunde-experts die jou begrijpen

Voor de Luzac wiskundebootcamp zetten wij de leukste en beste wiskunde-experts in om jou te helpen met de verschillende opdrachten. Daarnaast zetten we de expertise van drs. Dennis Rot in; een wiskundespecialist en oprichter van snapwiskunde.nl. Op een inspirerende wijze pakt hij de wiskundige vraagstukken aan die spelen bij leerlingen van de onderbouw. Hij begrijpt als geen ander waar jij tegenaan loopt, omdat hij wiskunde vroeger ook maar lastig vond. Maar dat betekent dus niet dat je het nooit zult begrijpen! Dennis Rot vertelt:

‘’Tijdens mijn onderbouwperiode op het VWO begreep ik niets van wiskunde. Ik heb destijds zelfs het advies gekregen van mijn docent om wiskunde maar te laten vallen. Maar toen een andere docent de stof uitlegde, begreep ik het wel! Uiteindelijk ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit op Bedrijfswiskunde en Informatica. Iets wat ik op het VWO nooit voor mogelijk had gehouden. Van er werkelijk niets van begrijpen naar echt goed snappen. Ik heb het zelf meegemaakt, het kan dus echt…

Ik begrijp dus ook waarom jij het niet snapt en mijn uitleg pas ik daar dan ook op aan. Met als gevolg dat vele anderen de afgelopen jaren na mijn bijles of bootcamp de stof ook begrijpen! Individuele aandacht en een andere (simpele) manier van uitleg, kan dus echt resulteren in goede cijfers voor wiskunde.

#iksnaphet

Meer weten?

Meer weten over de wiskundebootcamp? Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en een persoonlijk advies te geven over de passende mogelijkheden van Luzac. Bel naar 035 – 6 721 039 of mail naar [email protected].