Werken bij Luzac

Luzac biedt toonaangevend kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Persoonlijke begeleiding, flexibiliteit en maatwerk maken dat je écht wat voor jouw leerlingen kunt betekenen. Je hebt klassen van gemiddeld 12 leerlingen, waardoor je het verhaal van elke leerling kent en betrokken bent bij het individuele leerproces. Elke dag laat jij leerlingen boven zichzelf uitstijgen. Dat is waarvoor je het doet.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van medewerkers van Luzac? Lees dan onderaan deze pagina hoe een gemiddelde dag van een leerlingbegeleider eruit ziet.

Top vacatures

Ben je op zoek naar een baan in het onderwijs die nét even anders is? Een baan waar je met recht trots op kunt zijn omdat je daarmee het leven van jouw leerlingen op persoonlijke en doortastende wijze een positieve draai geeft? Dan zijn deze topvacatures iets voor jou!

Docent wiskunde (zwangerschapsvervanging) Docent economie Docent Frans
Luzac als werkgever

Bij Luzac krijg je de tijd, ruimte en middelen om je leerlingen persoonlijk te begeleiden. Zodat je ze écht ziet, hoort en begrijpt. Om deze reden kiezen onze collega's voor Luzac als werkgever en blijven ze hier vaak lang werken, naar volle tevredenheid.

  • Uitdagende functie waarin je wordt gewaardeerd
  • Ontspannen werksfeer gebaseerd op vertrouwen en korte lijnen
  • Grote mate van zelfstandigheid met ruimte voor eigen intiatieven
Lees verder

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen vacature voor je bij? Laat dan je CV achter middels een open sollicitatie.

Lees verder

Sollicitatieprocedure

Net gesolliciteerd? Lees dan hier welke procedure je kunt verwachten.

Lees verder

Blogs van medewerkers

Hoe ziet de dag van een leerlingbegeleider of rector eruit? Je leest het hier.

Lees verder

Contact

Heb je vragen over een vacature of de procedure? Neem dan contact op met ons HRM team via 070 345 93 98 of via sollicitatie@luzac.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.