Sollicitatie procedure

Heb je een functie gezien die helemaal bij je past? Klik dan op de sollicitatiebutton op de vacaturepagina en stuur direct je motivatie en cv in. Het is ook mogelijk om te mailen naar [email protected] Vermeld dan wel op welke vacature je reageert.

Wij streven ernaar om alle sollicitaties die we ontvangen binnen enkele werkdagen te beantwoorden. Op basis van de ontvangen sollicitaties maken we een selectie van kandidaten met wie we graag in gesprek gaan. Er vinden over het algemeen één of twee gespreksrondes plaats. Tijdens deze gesprekken vertellen wij meer over de functie en Luzac, maar willen we natuurlijk ook jou goed leren kennen zodat we samen kunnen beoordelen of er een match is. Een referentiecheck of assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure, hierover word je uiteraard van tevoren ingelicht. Tot slot wordt er een voorstel voor de arbeidsvoorwaarden gedaan dat nader besproken wordt tijdens een afrondend gesprek.

Het proces vanaf eerste gesprek tot aanname neemt gewoonlijk maximaal een maand in beslag. Uiteraard houden wij alle betrokken kandidaten persoonlijk op de hoogte van de stand van zaken, en krijgt iedereen een terugkoppeling op zijn of haar sollicitatie.