Luzac voor één jaar

Luzac voor één jaar? Dat kan. Bijvoorbeeld om (alsnog) snel een diploma te behalen, als veilige omschakeling na onderwijs in het buitenland of om ‘bij te komen’ van een vorige situatie binnen het onderwijs. Wij bieden vertrouwen, structuur en begeleiding.

Zelfvertrouwen en leerplezier

Bij ons op school streven we naar het hoogst haalbare resultaat. Wij denken in mogelijkheden en handelen hier daadwerkelijk naar. Zelfvertrouwen en leerplezier komen bij Luzac tot leven. Uw zoon of dochter haalt bij ons het maximale uit zichzelf en leert verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig te studeren. Niet alleen belangrijk voor bij ons op school, ook voor daarna.

Opzegtermijn één maand

Leerlingen die een vak in het voorexamenjaar willen afsluiten, een bepaald vak op hoger niveau willen volgen of aan topsport doen, zijn eveneens een jaar (of langer) welkom bij ons. Niet ons programma is bepalend, maar de omstandigheden, wensen en ambities van uw zoon of dochter. Wij vouwen het rooster om het leven van uw kind heen. Luzac is bovendien flexibel doordat de opzegtermijn slechts één maand is. Een switch naar het regulier voorgezet onderwijs kan dus altijd. Uw kind zal zelf ervaren en aanvoelen wat het best voor hem of haar is.

Sfeer proeven

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust sfeer proeven op één van onze vestigingen tijdens de meeloopdagen. Er is dan ook volop ruimte voor het stellen van vragen. Of kies voor een oriënterend gesprek met de rector om rustig en persoonlijk over uw mogelijkheden te praten.

Weten wat Luzac voor u kan betekenen?

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.