Onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en persoonlijke aanpak stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit. Hieronder vindt u ons onderwijsaanbod. Meer weten? Maak dan een afspraak op een van onze vestigingen.

Brugklas

Bij Luzac hebben we twee brugklasjaren. Pas na het tweede jaar stroomt uw kind door naar 3 mavo of 3 havo/vwo. Wij nemen hiermee de tijd om het hoogst haalbare niveau van zoon of dochter te bepalen.

Lees meer

Onderbouw

De onderbouw bestaat uit de eerste twee jaar mavo en de eerste drie jaar havo/vwo. Voor uw kind een indrukwekkende levensfase, waarin we veel aandacht besteden aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer

Bovenbouw

De bovenbouw bestaat uit de laatste twee jaar mavo/havo en de laatste drie jaar vwo. Met ons toonaangevende onderwijs begeleiden wij uw kind op een doeltreffende manier richting zijn of haar eindexamen.

Lees meer

Versneld examenjaar

Bij Luzac behaalt uw zoon of dochter in één jaar zijn of haar diploma. Op doordachte en effectieve wijze combineren wij de lesstof uit het voorexamenjaar met die uit het eindexamenjaar. Een bewezen succesformule.

Lees meer

Certificaten

Het is bij Luzac mogelijk om één of enkele losse vakken te volgen. Met deze certificaten maakt uw kind zijn of haar diploma alsnog compleet of kan het zich beter voorbereiden op de gekozen vervolgopleiding.

Lees meer

Luzac voor één jaar

Luzac voor één jaar? Dat kan. Bijvoorbeeld om (alsnog) snel een diploma te behalen, als veilige omschakeling na onderwijs in het buitenland of om ‘bij te komen’ van een vorige situatie binnen het onderwijs.

Lees meer

Tarieven Luzac

Met het particulier onderwijs van Luzac investeert u in de toekomst van uw zoon of dochter. In tegenstelling tot het regulier voortgezet onderwijs, ontvangen wij geen subsidies en andere financiële steun vanuit de overheid.

Lees meer