Deelcertificaten

Gezakt voor je examen? Soms is het niet nodig om het gehele examenjaar opnieuw te doen. Als je bijvoorbeeld op enkele vakken gezakt bent, je gemiddelde cijfer voor een of meerdere vakken wil verhogen of een aantal vakken uit een ander profiel nodig hebt voor je vervolgopleiding kan je deelcertificaten halen voor deze vakken.

 

Het is bij Luzac mogelijk om één of enkele vakken te volgen om een diploma alsnog compleet te maken of ter voorbereiding op de gekozen vervolgopleiding. We spreken dan van deelcertificaten. Je volgt een jaar lang alleen de lessen in het examenjaar van de vakken waarvan jij het cijfer wilt verbeteren. Het jaar sluit je af met het reguliere eindexamen.

Deelcertificaten kunnen op alle vestigingen gehaald worden. Samen met de schoolleiding en een vakdocent wordt een persoonlijk plan opgesteld om een bepaald vak of bepaalde vakken over te doen. Voor het halen van een deelcertificaat betaal je €3.200 per vak, inclusief alle begeleiding en eventuele bijlessen, exclusief boeken.

Wil je meer informatie over het behalen van deelcertificaten of wil je je hiervoor aanmelden? Bel dan met 070 350 8455 of vul onderstaand formulier in.

Aanmelden

  • Door dit formulier te verzenden, geeft u aan een afspraak te willen maken met Luzac. Velden met een * zijn verplicht.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

De privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.

Weten wat Luzac voor u kan betekenen?