Maak kennis met…

“Luzac Lyceum Amsterdam biedt toonaangevend voortgezet onderwijs, van brugklas tot diploma en op alle niveaus. Door onze kleinschaligheid en wendbaarheid worden leerlingen écht gezien en begrepen. We kennen uw kind goed en bieden persoonlijke begeleiding. Centraal hierbij staan het aanleren van studievaardigheden en het ervaren van succes.”

Douwe Boekhoudt
Rector Luzac Lyceum Amsterdam

Luzac

Praktische informatie

Adres

Uiterwaardenstraat 263
1079 CR Amsterdam
020 671 40 04

Wij zijn gevestigd in een karakteristiek schoolgebouw middenin de Amsterdamse Rivierenbuurt, dicht in de buurt van station Amsterdam RAI. De rust en veiligheid van een woonwijk en de nabijheid van de grote stad vormen een ideale schoolomgeving. Verschillende culturele, sociale, maatschappelijke en sportieve faciliteiten zowel binnen als buiten Amsterdam zijn goed bereikbaar en hier maken we dan ook graag gebruik van.

Plan uw route

Testimonials

“Het grootste deel van mijn dag geef ik steunlessen. Voornamelijk begrijpend lezen voor Nederlands of Engels. Iets waarvan ik snap dat leerlingen het niet zo leuk vinden, maar wat ik zelf juist ontzettend leuk vind. Ik houd van woorden. Ik vind het super knap van leerlingen als ze hardop nadenken. Dat is toch een kwetsbare houding, zeker als je niet zeker bent van je antwoord. Mijn doel is om leerlingen meer zelfvertrouwen te geven en te zorgen dat ze zich steeds beter kunnen uitdrukken.”
Lotte Dudock
Tutor
“Waar de ene leerling al heel zelfstandig werkt en dus minder sturing van mij nodig heeft, spreek ik andere leerlingen elke week op vaste momenten. Ik vind het fijn om leerlingen op weg te helpen, een luisterend oor te bieden en overzicht te creëren. Als een leerling zich optimaal gesteund voelt, neemt het zelfvertrouwen toe en gaan de cijfers omhoog. Dat is altijd weer mooi om te zien.”
Rosa Dunki Jacobs
Leerlingbegeleider
`

Team

Douwe Boekhoudt
Douwe Boekhoudt
Rector
Carolien Heintz
Carolien Heintz
Conrector leerlingbegeleider
Juliëtte Brouwer
Juliëtte Brouwer
Conrector onderwijs
Jennifer Baron
Jennifer Baron
Administratief medewerker

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer