Luzac Lyceum Amsterdam

Maak kennis met…

“Na tweeënhalve maand met succes virtueel les en begeleiding te hebben gegeven, opent Luzac Lyceum Amsterdam op 2 juni de schooldeuren weer. De leerlingen kunnen met hun volledige klas lessen volgen, 5 dagen in de week van 9.00 tot 17.00 uur. De lokalen zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden en bovendien zijn de klassen klein. Daarnaast gaan alle toetsen bij Luzac Lyceum Amsterdam gewoon door, waardoor onze leerlingen optimaal voorbereid het volgende schooljaar tegemoet gaan.

Luzac Lyceum Amsterdam biedt toonaangevend voortgezet onderwijs, van brugklas tot diploma en op alle niveaus. Door onze kleinschaligheid en wendbaarheid worden leerlingen écht gezien en begrepen. We kennen uw kind goed en bieden persoonlijke begeleiding. Centraal hierbij staan het aanleren van studievaardigheden en het ervaren van succes.”

Douwe Boekhoudt
Rector Luzac Lyceum Amsterdam

Luzac

Locatie Lyceum Amsterdam

Uiterwaardenstraat 263
1079 CR Amsterdam
020 671 40 04

Wij zijn gevestigd in een karakteristiek schoolgebouw middenin de Amsterdamse Rivierenbuurt, dicht in de buurt van station Amsterdam RAI. De rust en veiligheid van een woonwijk en de nabijheid van de grote stad vormen een ideale schoolomgeving. Verschillende culturele, sociale, maatschappelijke en sportieve faciliteiten zowel binnen als buiten Amsterdam zijn goed bereikbaar en hier maken we dan ook graag gebruik van.

Plan uw route.

Team

Douwe Boekhoudt - Rector

Douwe Boekhoudt – Rector

Carolien Heintz - Conrector leerlingbegeleider

Carolien Heintz – Conrector leerlingbegeleider

Juliëtte Brouwer - Conrector onderwijs

Juliëtte Brouwer – Conrector onderwijs

Jennifer Baron - Administratief medewerker

Jennifer Baron – Administratief medewerker