Maak kennis met…

Luzac Goes verwelkomt leerlingen van brugklas tot diploma, op alle niveaus. Uw kind kan eventueel ook tussentijds instromen of certificaten voor losse vakken behalen. Wij kijken naar de situatie en ambities van uw kind en stellen op basis daarvan een passend plan op. Wij bieden kleine klassen, persoonlijke begeleiding, een duidelijke structuur en huiswerk op school. Kortom: uw zoon of dochter staat centraal, wij passen ons onderwijs aan op zijn of haar behoefte en mogelijkheden.

Rob Frencken
Rector Luzac Goes

Neem een kijkje bij Luzac Goes

Luzac

Praktische informatie

Adres

Piet Heinstraat 11
4461 GL Goes
0113 21 83 11

Onze school is gevestigd in een modern gebouw in het centrum van de stad en bevindt zich op 5 minuten loopafstand vanaf het station. Onze leerlingen voelen zich fijn bij ons op school, we bieden een prettige en veilige leeromgeving. De vestiging ligt op enkele minuten loopafstand van station Goes. Parkeren kan in de parkeergarage van Luzac Goes.

Plan uw route

Hoe werkt een leerlingbespreking?

Team

Rob Frencken
Rob Frencken
Rector
ing. Collin Bohncke
ing. Collin Bohncke
Conrector
Kim van Hooijdonk
Kim van Hooijdonk
Managementassistent
Joop van Oers
Joop van Oers
Huismeester
Vivian Loontjens
Vivian Loontjens
Leerlingbegeleider
Arike Twigt
Arike Twigt
Leerlingbegeleider
Jeffrey Oudeman
Jeffrey Oudeman
Roostermaker

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer