Luzac Goes

Maak kennis met…

“Na tweeënhalve maand met succes virtueel les en begeleiding te hebben gegeven, opent Luzac Goes op 2 juni de schooldeuren weer. De leerlingen kunnen met hun volledige klas lessen volgen, 5 dagen in de week van 9.00 tot 17.00 uur. De lokalen zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden en bovendien zijn de klassen klein. Daarnaast gaan alle toetsen bij Luzac Goes gewoon door, waardoor onze leerlingen optimaal voorbereid het volgende schooljaar tegemoet gaan. Uw kind is van harte welkom om, ook in deze periode, de sfeer van Luzac Goes te komen proeven tijdens een meeloopdag.

Luzac Goes verwelkomt leerlingen van brugklas tot diploma, op alle niveaus. Uw kind kan eventueel ook tussentijds instromen of certificaten voor losse vakken behalen. Wij kijken naar de situatie en ambities van uw kind en stellen op basis daarvan een passend plan op. Wij bieden kleine klassen, persoonlijke begeleiding, een duidelijke structuur en huiswerk op school. Kortom: uw zoon of dochter staat centraal, wij passen ons onderwijs aan op zijn of haar behoefte en mogelijkheden.”

Rob Frencken
Rector Luzac Goes

Luzac

Locatie Goes

Piet Heinstraat 11
4461 GL Goes
0113 21 83 11

Onze school is gevestigd in een modern gebouw in het centrum van de stad en bevindt zich op 5 minuten loopafstand vanaf het station. Onze leerlingen voelen zich fijn bij ons op school, we bieden een prettige en veilige leeromgeving. De vestiging ligt op enkele minuten loopafstand van station Goes. Parkeren kan in de parkeergarage van Luzac Goes.

Plan uw route.

Downloads

Feiten en cijfers Luzac Goes 2018-2019
Schoolgids Luzac Goes 2020-2021

Testimonial

“Sinds medio 2019 zit onze dochter op Luzac. We zochten een school die meer maatwerk en flexibiliteit kan leveren en die onze dochter ook beter begeleidt. Gewoon een school die de leerlingen serieus neemt en zijn afspraken nakomt. Tot op heden hadden wij met het reguliere onderwijs niet al te beste ervaringen. Onze dochter die best intelligent is kwam niet uit de verf op de havo en al zeker niet bij het MBO. Nu zit ze naar volle tevredenheid bij het Luzac College en komen haar kwaliteiten wel tot hun recht. Ze heeft het goed naar haar zin op school en haalt daarbij ook erg mooie cijfers. Eindelijk zien we de kwaliteiten van onze dochter terug in de schoolprestaties. Dit was eerder niet het geval. De toegevoegde waarde van de wekelijkse 1 op 1 begeleiding is naar ons idee groot.”

“Daarnaast is er in het schoolprogramma veel maatwerk mogelijk. Onze dochter heeft als passie paarden en veel tijd gaat naar de eigen paarden waar iedere dag voor gezorgd moet worden. Dit is prima te combineren met school omdat al het huiswerk op school gedaan wordt. Ook volgt ze nog een deeltijd paardenopleiding naast haar Luzac programma. Hierover zijn met Luzac afspraken gemaakt en deze afspraken worden dan ook prima nagekomen. Als er hierdoor lessen gemist worden, dan worden deze naar behoefte ingehaald. Dit alles gebeurt in overleg met onze dochter. De combinatie van Luzac met de paarden deeltijdopleiding maakt dat er sprake is van een mooie mix aan activiteiten die ervoor zorgt dat onze dochter weer met enthousiasme naar school gaat.”

Team

Rob Frencken - Rector

Rob Frencken – Rector

ing. Collin Bohncke - Conrector

ing. Collin Bohncke – Conrector

Kim van Hooijdonk - Managementassistent

Kim van Hooijdonk – Managementassistent

Joop van Oers - Huismeester

Joop van Oers – Huismeester

Vivian Loontjens - Leerlingbegeleider

Vivian Loontjens – Leerlingbegeleider

Arike Twigt - Leerlingbegeleider

Arike Twigt – Leerlingbegeleider

Jeffrey Oudeman - Roostermaker

Jeffrey Oudeman – Roostermaker