Maak kennis met…

Luzac Goes is een kleinschalige vestiging in hartje centrum. Sinds 2016 is onze school gevestigd in de Stadspoort te Goes. Een modern gebouw op loopafstand van het station en daarmee optimaal bereikbaar. Vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid heeft onze vestiging een regiofunctie en helpen we hier leerlingen uit zowel Zeeland als West-Brabant met het bereiken van hun doelen. Die regiofunctie zie je terug in onze maatschappelijke betrokkenheid. We werken nauw samen met lokale en regionale organisaties, bedrijven en sportclubs. Kortom: Luzac Goes staat midden in de Zeeuwse samenleving.

De sfeer is bij ons ontspannen en iedereen kent elkaar. We zien leerlingen binnen drie weken groeien, op cognitief en persoonlijk niveau. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en maken snel een mooie ontwikkeling door. Daar doen we het voor! Leerlingen blijken vaak meer in hun mars te hebben dan ze in eerste instantie dachten en halen vol zelfvertrouwen mooie cijfers, stappen soms over op een hoger niveau, of eindigen zelfs twee niveaus hoger. Leerlingen de handvatten geven waarmee ze het beste tot hun recht komen, daar word ik blij van.

Rob Frencken
Rector Luzac Goes

Neem een kijkje bij Luzac Goes

Luzac

Praktische informatie

Adres

Piet Heinstraat 11
4461 GL Goes
0113 21 83 11

Onze school is gevestigd in een modern gebouw in het centrum van de stad en bevindt zich op 5 minuten loopafstand vanaf het station. Onze leerlingen voelen zich fijn bij ons op school, we bieden een prettige en veilige leeromgeving. De vestiging ligt op enkele minuten loopafstand van station Goes. Parkeren kan in de parkeergarage van Luzac Goes.

Plan uw route

Examentraining

Bij Luzac Goes wordt ook examentraining van Luzac Examentraining gegeven op mavo-, havo- en vwo-niveau.

Onder leiding van bevoegde docenten, die dagelijks voor de klas staan, trainen leerlingen voor het eindexamen. In een groep van maximaal 14 leerlingen krijgt iedereen persoonlijke aandacht en is er veel ruimte voor het stellen van vragen. Mede hierdoor scoren zij gemiddeld 1 punt hoger op het examen.

Bekijk alle examentrainingen

Team

Rob Frencken
Rob Frencken
Rector
ing. Collin Bohncke
ing. Collin Bohncke
Conrector
Kim van Hooijdonk
Kim van Hooijdonk
Managementassistent
Joop van Oers
Joop van Oers
Huismeester
Arike Twigt
Arike Twigt
Leerlingbegeleider
Jeffrey Oudeman
Jeffrey Oudeman
Roostermaker
Bettine Nellestijn
Bettine Nellestijn
Leerlingbegeleider

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer