Onze docenten

Ervaren vakmensen die weten wat jij nodig hebt om te slagen

De beste docenten

Onze examentrainingen worden altijd gegeven door ervaren docenten. Vakmensen die weten wat jij nodig hebt om te slagen. Zij staan normaal ook voor de klas en weten alles over de examenstof. Daarnaast leren ze je hoe je bepaalde vragen het best kunt aanpakken en geven ze veel tips voor het examen. En heb je na de training nog vragen? Dan kun je deze gewoon stellen. Onze docenten blijven tot het examen per mail beschikbaar!

Onderwijsbevoegdheid

Waar veel examentrainingen gegeven worden door studenten, is Luzac de enige aanbieder in Nederland die uitsluitend bevoegde docenten voor de klas heeft staan. Dit betekent dat zij niet alleen de juiste vakinhoudelijk kennis hebben, maar ook de didactische vaardigheden beheersen om een geslaagde training te verzorgen. Al onze docenten zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) die door de overheid verplicht wordt gesteld voor iedereen die in het onderwijs werkt.

Dertig jaar ervaring

Luzac is de grootste aanbieder van particulier onderwijs in Nederland en heeft al meer dan dertig jaar ervaring met examenonderwijs. Luzac maakt gebruik van deze ervaring bij de examentrainingen, waardoor we leerlingen uit heel Nederland kunnen helpen bij de voorbereiding op het herexamen.

“Hij heeft het afgelopen schooljaar niet hoger gehaald dan een 6 en heeft dus nu een echte 6,0 op zijn cijferlijst.”

Moeder deelnemer herexamentraining wiskunde A

Rabinder Gangabisoensingh
Docent biologie
Trinitas Gynmasium te Almere

“Als examentrainer streef ik naar een klimaat waarin op vakinhoudelijk gebied zoveel mogelijk geleerd wordt. Ik wil de leerlingen alles bijbrengen wat met het examen te maken heeft. De voldoening die je van hen krijgt, is één van de belangrijkste redenen waarom ik bij Luzac examentrainingen geef.”

Lees meer

Trudy Borger
Docente Engels
Luzac Breda

“Al jaren geef ik met veel plezier examentrainingen, het is “rewarding” om te zien hoe leerlingen na twee dagen intensieve training naar huis gaan met een stuk meer vertrouwen in zichzelf. Het aanleren van strategieën bij het beantwoorden van examenvragen kan het verschil maken in je resultaat.”

Lees meer

Johan Dijkstra
Docent Aardrijkskunde
Luzac Lyceum Amsterdam en Luzac Haarlem

“Wat ik fijn vind aan het geven van examentrainingen is dat je toewerkt naar een doel. Het CE is voor iedereen hetzelfde, een ultiem moment waarvoor we een weekend lang samen alles op alle zetten. Het is daarbij belangrijk om een goede sfeer te creëren, af en toe een flauwe grap, maar vooral met een doel in ogen.”

Lees meer

Jouw boeking

Soort examentraining Niveau Locatie Wanneer Kosten
Voeg een training toe
Totaal 0,-
Bekijk jouw boeking