Luzac Examentraining

Leuk dat je voor de Luzac Examentraining kiest! De Luzac Examentraining geven wij door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. We gaan samen alles op alles zetten om het hoogst haalbare cijfer te halen tijdens de eindexamens. Hier gaat de bevoegde docent jou persoonlijk bij helpen. We bieden dit schooljaar ook in november en december examentrainingen aan.

Onze unieke tweedaagse methode kun je op VMBO-TL-, HAVO- en VWO-niveau volgen. Als je jouw niveau, het gewenste vak en de locatie hebt ingevuld, krijg je een overzicht van data waarop je de training kunt volgen. En als je een datum hebt gekozen, kun je extra trainingen toevoegen. Wist je dat onze deelnemers gemiddeld 1 punt hoger scoren tijdens hun eindexamens?

Mis je iets in ons huidige aanbod van november en december? Geef het bij ons aan om te kijken of we je daarmee kunnen helpen! 

8-9 mei 2021ArnhemHAVOEconomie€ 325,- Boek nu
8-9 mei 2021ArnhemHAVOWiskunde A€ 325,- Boek nu
8-9 mei 2021ArnhemVWONatuurkunde€ 325,- Boek nu
8-9 mei 2021ArnhemVWOWiskunde B€ 325,- Boek nu

Kleine klas, persoonlijke aandacht

Je traint in een kleine groep van maximaal 12 leerlingen. Zo krijgt iedereen persoonlijke aandacht en is er veel ruimte voor het stellen van vragen.

Bekijk onze werkwijze

Onder leiding van bevoegde docenten

De examentraining wordt altijd gegeven door een bevoegde docent die normaal ook voor de klas staat. Zij weten als geen ander wat jij nodig hebt om te slagen.

Bekijk de docenten

Gemiddeld +1 punt op je examen

Je zult zien dat je meer kunt dan je denkt. Leerlingen die in afgelopen jaren een examentraining volgden, verhoogden hun cijfer met gemiddeld 1 punt!

Advies nodig?

Praktische informatie

Een examentraining van Luzac kost €325. De tweedaagse training vindt plaats van 09.00 tot 17.00 uur op verschillende Luzac vestigingen. De lunch zit bij de prijs inbegrepen.

Download de folder

VMBO-TL

HAVO

VWO

Persoonlijk onderwijs

Dankzij onze kleine groepen van maximaal 12 leerlingen krijgt tijdens de examentraining elke leerling de benodigde individuele aandacht. De bevoegde docenten die dagelijks voor de klas staan weten als geen ander wat de leerlingen nodig hebben om te slagen voor hun eindexamens. Zo ontdekken de docenten niet alleen op welke gebieden er nog kennis ontbreekt, maar ook of er eventuele blokkades zoals faalangst zijn. Vervolgens bieden wij de juiste begeleiding, waardoor elke leerling optimaal voorbereid en zelfverzekerd het eindexamen aflegt.

Locaties door heel Nederland

De examentrainingen vinden plaats op locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een examentraining-locatie bij uw zoon of dochter in de buurt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Luzac Examentraining? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen, bel dan naar 070 – 361 41 02 of mail naar [email protected]. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Jouw boeking

Training Niveau Locatie Wanneer Kosten
Voeg training toe
Totaal 0,-
Bekijk jouw boeking