Examen doen is een vak apart, vinden we bij Luzac. Een vak dat je goed moet doorzien om er succesvol in te zijn. Natuurlijk is de benodigde kennis essentieel, maar bij examens draait het ook om routine en inzicht.

Training voor iedereen

Luzac heeft ruim 30 jaar ervaring met examenonderwijs. Naast examentraining voor onze eigen leerlingen, bieden we examentraining aan leerlingen in het reguliere onderwijs. Met onze trainingen stomen we examenleerlingen doelgericht klaar voor het Centraal Schriftelijk Eindexamen. Leerlingen ontdekken hoe zij de verschillende examenvragen moet lezen, interpreteren en beantwoorden.

Herexamens benutten

Heb jij helaas te horen gekregen dat je gezakt bent, maar bieden de herexamens uitkomst voor jou? Vergroot dan je kansen met de Luzac Examentraining. Wij zorgen ervoor dat je uitkijkt naar jouw herexamen, in plaats van dat je er tegenop ziet. Jij benut de herexamens en behaalt alsnog je diploma! Ook als je niet meer kunt slagen raden wij jou aan tóch herexamen te doen. Lees er hier meer over.

Individuele aandacht

Wil jij optimaal voorbereid je herexamens maken? Per examentraining nemen maximaal twaalf leerlingen deel. Op deze manier krijgt iedereen de benodigde individuele aandacht. De examentraining wordt gegeven door docenten die dagelijks voor de klas staan. Zij weten als geen ander wat jij nodig hebt om te slagen.

Gemiddeld 1 punt hoger

Door onze examentraining worden niet alleen hiaten in kennis blootgelegd, ook eventuele blokkades worden direct herkend. Wij bieden dan direct de juiste begeleiding, zodat je alsnog zo zelfverzekerd mogelijk je herexamens in kunt. Gemiddeld wordt het cijfer met 1 punt verhoogd dankzij de Luzac Examentraining.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.