Maak een vliegende start van je schooljaar bij Luzac!

Wil je volgend schooljaar knallen? Kies dan voor Luzac! Samen zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat je mooie cijfers haalt. Hoe we dat doen? Met een leerplan op maat, persoonlijke begeleiding, kleine klassen en extra mogelijkheden.

Je doorloopt jouw schooltijd op een manier die bij jou past. Want iedereen haalt op een andere manier het beste uit zichzelf. Wil jij vol zelfvertrouwen mooie cijfers halen? Lees dan snel verder.

De onderbouw van Luzac

Niet iedereen komt het beste tot zijn recht in een grote scholengemeenschap. Daarom biedt Luzac persoonlijk onderwijs in een overzichtelijke en veilige leeromgeving, op MAVO-, HAVO- en VWO-niveau. Je krijgt een eigen leerplan op basis van jouw behoeften en doelen. Veranderen de leerbehoeften? Dan sturen wij meteen bij. Zo zijn jouw resultaten onder controle! Je kunt altijd terecht bij jouw persoonlijke begeleider, met wie je samen aan je leerdoelen werkt en bespreekt hoe het gaat.

Rustig groeien naar het hoogst haalbare, passende niveau in de brugklas

Tijdens de brede, tweejarige brugklas van Luzac krijg je de tijd om te laten zien wat je kunt. Pas na het tweede jaar van de onderbouw stroom je door naar 3 MAVO of 3 HAVO/VWO. Zo heb je rustig de tijd om je te ontwikkelen en kunnen wij goed je niveau bepalen.

Meer informatie over de onderbouw

De bovenbouw van Luzac

De laatste twee jaar van een MAVO- of HAVO-opleiding vormen de bovenbouw. Bij een VWO-opleiding zijn dit de laatste drie jaar. Tijdens deze belangrijke jaren word je optimaal voorbereid op de eindexamens. Wij weten als geen ander hoe wij jou zo ontspannen mogelijk door deze periode heen kunnen helpen. Niet alleen studeren is belangrijk, maar ook de manier waarop je met belangrijke toetsmomenten omgaat. We besteden dan ook veel aandacht aan organisatievaardigheden en leren leren. Daarnaast richten we ons op jouw persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen. Zo behaal je zorgeloos je diploma.

Een leerweg op maat

Wil je meer dan alleen je diploma halen? Dat kan met onze extra mogelijkheden! De leerweg kan versneld worden, maar ook worden vertraagd, als je school wilt combineren met bijvoorbeeld topsport. Ook kun je vakken volgen op een hoger niveau of overstappen op het 2-in-1-examenjaar. Kortom: bij Luzac haal je er alles uit wat erin zit.

Meer informatie over de bovenbouw

Deelcertificaten halen bij Luzac

Ben je op enkele vakken gezakt of heb je vakken uit een ander profiel nodig voor de gewenste vervolgopleiding? Dan hoef je niet alle vakken opnieuw te volgen! Bij Luzac kun je namelijk ook examen doen voor een of enkele vakken.

Meer informatie over de deelcertificaten

Het 2-in-1-examenjaar van Luzac

Houd je wel van een uitdaging? Ontdek ons 2-in-1-examenjaar, waarmee je binnen 1 jaar een MAVO- (VMBO-TL), HAVO- of VWO-diploma behaalt!

Meer informatie over het 2 in 1-examenjaar

Wil je ontdekken wat Luzac voor jou kan betekenen tijdens een oriënterend gesprek?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend, oriënterend adviesgesprek, waarin jij centraal staat. Jouw motivatie en doelen vinden wij belangrijker dan de behaalde resultaten. We geloven namelijk dat elke leerling, met persoonlijke aandacht en maatwerk, mooie resultaten kan boeken. Maak je een afspraak voor een oriënterend gesprek? Dan nemen we uitgebreid de tijd om je alles te vertellen over Luzac en de mogelijkheden die bij jou kunnen passen.