Luzac Hilversum

Stationsstraat 16
1211 EN Hilversum
035 628 07 07
Bereken je reistijd

Afspraak maken

Maak nu vrijblijvend een afspraak
en ontdek de mogelijkheden van Luzac.
U bent van harte welkom!

Lees meer

Maak kennis met...

“Luzac Hilversum is er voor alle niveaus, van brugklas tot diploma. Naast het reguliere traject bieden we ook een versneld examentraject aan. Daarnaast is het mogelijk om certificaten te halen voor losse vakken. De kracht van onze school zit in de kleinschaligheid, waardoor we snel kunnen schakelen en doortastend met u meedenken. Uw zoon of dochter staat voor ons centraal, elke dag weer. Onze docenten en andere medewerkers leren uw zoon of dochter écht kennen en doen er alles aan om het maximale uit hem of haar te halen. Onze aanpak is persoonlijk en wendbaar, wij bieden onderwijsoplossingen waar u misschien zelf nog niet aan had gedacht. Met onze kleine klassen, eventuele hulplessen, een eigen leerlingbegeleider, huiswerk op school en een duidelijke structuur, gaan we voor het beste resultaat. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning en organiseren we regelmatig leuke activiteiten.”

Locatie

“Onze school is centraal gelegen in een modern gebouw, op loopafstand van het station. Ons pand heeft een open uitstraling waar onze leerlingen in een goede sfeer aan hun doelstellingen werken.”

Pepe Leertouwer, rector Luzac Hilversum

"Het mooie aan het werken bij Luzac is dat je altijd vanuit de mogelijkheden van leerlingen aan de slag gaat, niet vanuit de beperkingen"


Madelon Slot, conrector

Vlog | Op weg naar gym

Iedere donderdagmiddag fietsen of rijden onze niet-examenleerlingen naar gymles. Leerlingen Sam en Roos van Luzac Hilversum vonden het een ...

Lees verder Alle blogs

Meivakantie

Alle niet-examenleerlingen hebben meivakantie van zaterdag 22 april 2017 tot en met zondag 7 mei 2017. We wensen iedereen een fijne vaka...

Lees verder Bekijk agenda

Team

Pepe Leertouwer
Rector
Mark van der Meiden
Conrector
Madelon Slot
Programma coördinator TIM
Fien Twijnstra
Leerlingbegeleider
Robert Zandbergen
Leerlingbegeleider
Ruben Peters
Stafmedewerker
Marianne Schouten
Administratief medewerker
Natascha Hoogstraten
Administratief medewerker
Arnold Bosch
Huismeester
Frans Vos
Conciërge

Luzac Hilversum

Stationsstraat 16
1211 EN Hilversum
035 628 07 07

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.