Luzac Breda

Langendijk 50
4819 EW Breda
076 515 69 90
Bereken je reistijd

Afspraak maken

Persoonlijk kennismaken met Luzac?
Maak een afspraak en stel al uw vragen.
U bent van harte welkom.

Direct afspraak maken

Maak kennis met...

“Luzac Breda stimuleert uw kind om de beste versie van zichzelf te worden. Of uw zoon of dochter nu in de brugklas, ergens halverwege of met het examenjaar start, wij zorgen dat hij of zij zich zo snel mogelijk thuis voelt en optimaal tot zijn of haar recht komt. Dit kan op vwo-, havo- en mavoniveau. Met onze kleine klassen en individuele studiebegeleiding bieden wij leerlingen handvatten om hun talenten te ontwikkelen en ambities na te streven. Onze leerlingen werken individueel aan hun vooraf vastgelegde doel maar vormen één hechte groep tijdens een survivalkamp, kerstdiner of projectweek.”

Locatie

“Wij zijn gevestigd in een ruim en sfeervol pand, in een rustig gedeelte van Breda. Een prettige plek om ons toonaangevende onderwijs tot zijn recht te laten komen.”

Auke van Ast, rector Luzac Breda

"De kleinschaligheid van Luzac zorgt ervoor dat elke leerling wordt gezien en er mag zijn. Ons betrokken team heeft aandacht voor individuele verschillen, hoe klein of groot deze ook mogen zijn."


Sandra van Dijke, conrector

Herfstvakantie

De regio Midden en Zuid Nederland hebben deze week herfstvakantie. De vestigingen zijn tijdens de vakantie minimaal drie ochtenden geopen...

Lees verder Bekijk agenda

Team

Auke van Ast
Rector
Sandra van Dijke
Conrector
Rendy Barkmeyer
Stafmedewerker
Stieneke Smit
Stafmedewerker
Zoë Gerritsen
Hoofd leerlingbegeleiding

Luzac Breda

Langendijk 50
4819 EW Breda
076 515 69 90

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.