Luzac Alkmaar

Wilhelminalaan 1
1815 JC Alkmaar
072 512 79 44
Bereken je reistijd

Afspraak maken

Persoonlijk kennismaken met Luzac?
Maak een afspraak en stel al uw vragen.
U bent van harte welkom.

Direct afspraak maken

Maak kennis met...

“Luzac Alkmaar focust zich primair op versnelde (2 jaar in 1) examentrajecten. Wij zijn een gezellige school met kleine klassen, waar docenten, staf en leerlingbegeleiders naar hetzelfde doel streven: ervoor zorgen dat uw zoon of dochter zijn of haar diploma haalt. Onze vestiging biedt kleinschalig particulier onderwijs dat voorbereidt op het centraal schriftelijk eindexamen. Uw kind kan dit traject versneld, getemporiseerd of gefaseerd afleggen, op gymnasium-, vwo-, havo- of mavo-niveau. Er wordt hier serieus geleerd én het is gezellig. Leerlingen die gebaat zijn bij heldere regels, intensieve begeleiding en goed onderwijs, zullen zich snel thuis voelen bij ons.”

Locatie

“Onze vestiging is een van de oudste vestigingen van Luzac, we bestaan sinds 1986. Ons monumentale schoolgebouw ligt in het centrum van Alkmaar, met een prachtig uitzicht op de Singel en de bekende Molen van Piet. Het recentelijk vernieuwde lichte en ruime gebouw creëert een prettige en veilige leeromgeving. De school ligt centraal in Noord-Holland en is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.”

Arend Voet, rector Luzac Alkmaar

"Het voelt goed om trots te zijn op ons onderwijs, dat creëren we door onze leerlingen op het juiste niveau uit te dagen. Dan gaan ze vooruit en raken gemotiveerd."


Arend Voet, rector

"Wat is het allermooiste aan naar school gaan?"

"Een prettige sfeer, een leuk vak en een inspirerende docent dragen bij aan een positieve beleving. Als ze er met de juiste energie tegenaan gaan wordt alles lichter. Wat echt geweldig werkt is goede resultaten behalen voor verricht werk. Daar worden leerlingen heel blij van". ...

Lees verder Alle blogs

Herfstvakantie

De regio Noord Nederland heeft deze week herfstvakantie. De vestigingen zijn tijdens de vakantie minimaal drie ochtenden geopend. Neem...

Lees verder Bekijk agenda

Team

Arend Voet MEM
Rector
drs. Marco Huiberts
Conrector
Dorien Schouten
Managementassistent
Jacqueline de Vré
Office manager
Jetty Spaan
Hoofd leerlingbegeleiding
Ruud Venema
Leerlingbegeleider
Ger de Haas
Leerlingbegeleider
Eit Klein
Leerlingbegeleider

Luzac Alkmaar

Wilhelminalaan 1
1815 JC Alkmaar
072 512 79 44

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.