Werken bij Luzac Hogeschool

Je hebt werken in het onderwijs en… werken in het onderwijs.

Hoe zou het zijn om jouw kennis over te dragen en daadwerkelijk oog te kunnen hebben voor individuele studenten? Om binnen een professionele en inspirerende werkomgeving jonge mensen te begeleiden richting hun diploma? Dat kunnen wij alvast verklappen: dat is heel erg leuk en geeft veel voldoening. Kortom: zoek je een interessante en uitdagende baan als docent en wil je het nét even anders doen? Kom werken bij Luzac Hogeschool.

Kleinschalig praktijkgericht onderwijs

Luzac Hogeschool maakt onderdeel uit van een gerenommeerd opleidingsinstituut dat ambitieuze studenten resultaatgericht klaarstoomt voor het bedrijfsleven. Dat doen we met kleinschalig praktijkgericht onderwijs. Vanuit ons hoofdkantoor in Hilversum besturen we een organisatie met leslocaties verspreid over het hele land. Met elkaar werken we elke dag aan het onderwijs van morgen.

Werken bij Luzac Hogeschool

Als docent bij Luzac Hogeschool maak je deel uit van een team met enthousiaste en gedreven collega’s. Samen het beste uit studenten halen. Samen excelleren in onderwijs. Dat geeft energie! Onze klassen houden we klein. Zo kunnen we onze studenten optimale, persoonlijke aandacht geven. Dat je zelf werkzaam bent in het vakgebied waarin je les geeft vinden we belangrijk. De opleidingen van Luzac Hogeschool zijn immers praktijkgericht. Dat is één van de speerpunten waarmee wij ons onderscheiden.

Vacatures

Wil jij studenten klaarstomen voor een mooie carrière in het bedrijfsleven? Kom bij ons werken! Solliciteer naar een (freelance) functie als docent bij Luzac Hogeschool. Bekijk onze vacatures.

Onderdeel van NCOI Groep

Luzac Hogeschool is onderdeel van NCOI Groep. “Werkend Nederland sterk maken en sterk houden”. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Wij zijn dus een werkgever (of opdrachtgever) waar je kunt werken voor een sterk, inspirerend merk én deel uitmaakt van een grotere, dynamische groep met brede carrièremogelijkheden.

Meer weten over werken bij Luzac Hogeschool? Neem dan snel contact met ons op, we staan je graag te woord.

Selecteer een vestiging