Werken bij Luzac Hogeschool

Zoek je een interessante en uitdagende baan als docent? Kom werken bij Luzac Hogeschool. We zijn een opleidingsinstituut dat jonge, ambitieuze studenten begeleidt naar een baan in het bedrijfsleven. Dat doen we met kleinschalig, praktijkgericht onderwijs. Vanuit ons hoofdkantoor in Hilversum besturen we een organisatie met leslocaties verspreid over het hele land.

Docent bij Luzac Hogeschool

Als docent bij Luzac Hogeschool maak je deel uit van een team met enthousiaste en gedreven collega’s. Samen met hen zet je je in om het allerbeste uit onze studenten te halen. Onze klassen houden we klein. Zo kunnen we onze studenten optimale, persoonlijke aandacht geven. Belangrijk vinden we het dat je zelf werkzaam bent in het vakgebied waarin je les geeft. De opleidingen van Luzac Hogeschool zijn immers praktijkgericht. Ook daarmee onderscheiden we ons.

Vacatures

Help jij mee om onze studenten klaar te stomen voor een mooie carrière in het bedrijfsleven? Solliciteer dan naar een (freelance) functie als docent bij Hogeschool Luzac.

Bekijk onze vacatures.

Onderdeel van NCOI Groep

Luzac Hogeschool is onderdeel van NCOI Groep. Samen werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Kortom: een werkgever en opdrachtgever waar je kunt werken voor een sterk, inspirerend merk én deel uitmaakt van een grotere, dynamische groep met brede carrièremogelijkheden.

 

Selecteer een vestiging