Kleine klassen met persoonlijke begeleiding

Je volgt de lessen in kleine klassen en krijgt persoonlijke begeleiding, met een vaste studiecoach. Het studieprogramma en de leeromgeving zijn zo georganiseerd dat jij het maximale uit jezelf kunt halen. Natuurlijk verwachten we ook van jou als student dat je hard werkt en serieus bezig bent met jouw toekomstige succes. Ontdek wat een studieadviseur voor jou kan betekenen.

Professionele docenten

Luzac zet hoogopgeleide docenten in, die vaak zelf werkzaam zijn in het vakgebied waarin ze lesgeven. Het kan dus zomaar zijn dat je les krijgt van een manager, jurist, marketingmanager, projectmanager of zelfstandig ondernemer. Stuk voor stuk zijn het kundige en zeer betrokken professionals die de praktijk op een boeiende manier inzichtelijk weten te maken.

Doeltreffende aanpak met minimale uitval

Wij bieden je een HBO-opleiding waarin je studie en praktijk vanaf de allereerste dag combineert en heel gericht naar je doel toewerkt. Bijvoorbeeld in onze instructielessen op school. Buiten die lessen loop je stage, direct vanaf het eerste jaar. Onze studenten zijn hierdoor heel gemotiveerd, wat zorgt voor een extreem lage uitval.

Directe wisselwerking met de top van het Nederlands bedrijfsleven

Ons netwerk bestaat uit de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven en alle grote instellingen. Luzac Hogeschool werkt dan ook exclusief samen met NCOI Opleidingen, die voor veel grote bedrijven en instellingen in Nederland hun mensen opleidt. Bij Luzac zit je dus vooraan bij dat bedrijfsleven.

Leslocaties door heel Nederland

Luzac biedt HBO-opleidingen aan in de grotere studentensteden in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Welke stad je ook kiest, alle locaties beschikken over moderne faciliteiten. Als startende professional ga je niet zomaar naar een school. Je gaat les krijgen van topdocenten in een professionele opleidingsomgeving.

Een gewaardeerd diploma

Luzac beschikt over alle vereiste kwaliteitserkenningen, accreditaties, ISO-certificering en aanvullende kwaliteitszorgsystemen. De programma’s staan onder toezicht van een onafhankelijke Academic Board. Je bent er dus zeker van dat je bij Luzac Hogeschool de allerhoogste en erkende kwaliteit krijgt die in Nederland in het hoger onderwijs beschikbaar is.

NRTO

Luzac Hogeschool is aangesloten bij NRTO. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode en de algemene voorwaarden van de NRTO.

Een succesvolle carrière

Bij Luzac Hogeschool hebben we een unieke kijk op studeren: wij zien je studie namelijk niet als afsluiting van je schoolperiode, maar als start van je carrière. Daarom hebben wij HBO-opleidingen ontwikkeld die optimaal aansluiten bij de praktijk. Waarin geen ruimte is voor overbodige theorie, maar volop aandacht voor wat écht nodig is om succesvol te kunnen zijn in organisaties. Met Luzac Hogeschool kies je er dus voor om al direct in die praktijk stappen te zetten en zo een goede basis te leggen voor jouw toekomst.

Altijd een goede keuze

Luzac is een uitstekende keuze. Of je nu al eerder een Luzac-opleiding hebt gevolgd of niet, eerder al aan een HBO-opleiding bent begonnen of rechtstreeks vanuit het middelbare onderwijs komt: bij Luzac Hogeschool ben je van harte welkom. Wij gaan er alles aan doen om jou resultaatgericht op te leiden naar een HBO-diploma!

 

NRTO Keurmerk

Selecteer een vestiging